Sari direct la conținut

Jurnal bursier WBS cu privire la piata locala

WBS Holding

Indicii Bursei de Valori Bucuresti au inceput saptamana in scadere, la fel ca si principalele burse europene. Indicele BET a inregistrat o pierdere de 3,34%, pana la valoarea de 3,024.12 puncte, Impact (-14,96%) si SNP Petrom (- 8,72%) fiind cele mai afectate companii din acest indice. Indicele BET-FI, fara SIF5 si SIF2 in componenta, s-a depreciat cu 1,83%, la valoarea de 14,231.79 puncte.

Cele doua societati de investitii financiare vor reveni maine la tranzactionare, dupa ce azi s-a incheiat AGA pentru care au fost suspendate. Lichiditatea a ramas la un nivel foarte scazut in absenta celor mai importante SIF-uri, valoarea tranzactiilor nedepasind 9 milioane de lei. Pe piata obligatiunilor s-au realizat o serie de tranzactii cu obligatiuni BRD in valoare de aproximativ 7,7 milioane lei.

Actiunile care s-au depreciat cel mai mult din indicele BET au fost si cele mai lichide: Impact cu 2,7 milioane lei si SNP cu 1,9 milioane lei. Pentru sesiunea de maine ne putem astepta la o evolutie interesanta a pietei, in special din punct de vedere al lichiditatii, ca urmare a reactiei investitorilor la revenirea la tranzactionare a SIF5 si SIF2 dupa schimbarile ce au avut loc in conducerile lor dupa desfasurarea celor doua AGA.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro