Sari direct la conținut

Jurnalul bursier al WBS cu privire la piata locala

WBS Holding

Indicii Bursei de Valori Bucuresti au avut vineri o sesiune cu volatilitate scazuta si o tendinta usor negativa. Cu exceptia BET-FI, ceilalti indici au deschis in usoara scadere, iar cele mai importante variatii au avut loc predominant in cursul diminetii.

Indicele BET a inchis in scadere 0,24%, singura companie din componenta sa cu contributie pozitiva fiind Transgaz SA. Indicele BET-FI a fost in crestere aproape intreaga sesiune, cu un maxim de aproape 2,4% si coborand apoi pentru a inchide la 0,85%; dintre SIF-uri, SIF4 si SIF2 au terminat sesiunea pe verde, la 3,03% respectiv 1,56%, iar SIF3 pe rosu la -1,23%.

Lichiditatea de vineri a atins valori record datorita tranzactionarii Comcereal Constanta care a ridicat valoarea tranzactiilor de pe piata RASDAQ la peste 46 milioane de lei. Pe piata BVB volumul a fost relativ scazut la tranzactionarea de actiuni, de 9,3 milioane de lei, insa pe piata de obligatiuni s-au realizat tranzactii in valoade de peste 7,6 milioane de lei, cu IBRD09 contribuind cu 4,64 milioane lei si B1203A (obligatiuni de stat cu maturitate 2012) aducand 2,26 milioane de lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro