Sari direct la conținut

Jurnalul Bursier al WBS: Indicii europeni au inregistrat cresteri importante

HotNews.ro

Indicii europeni au inregistrat cresteri importante in sesiunea de azi, piata fiind impulsionata de continuarea raportarilor pozitive ale companiilor pe ultimul trimestru. Siemens si Sanofi-Aventis au raportat profituri mai mari decat asteptarile, ridicand sectorul tehnologic si pe cel al serviciilor medicale.

Sectorul financiar britanic a crescut puternic dupa ce analistii de la Morgan Stanley si-au redus estimarile pentru pierderile bancilor britanice.

Indicele german DAX a inchis cu un avans de 2,11% la valoarea de 4.704 puncte. Ministrul german al economiei a declarat ca economia germana va creste cu 0,5% in 2010, revizuind estimarea anterioara care arata o contractie de 2,25%.

De asemenea, increderea la nivelul consumatorilor si vanzarile „en-detail” dau semne de o stabilizare a economiei in zona euro. Indicele londonez FTSE 100 a crescut cu 2,27% la valoarea de 4.189 puncte. Morgan Stanley a ridicat ratingul sectorului financair britanic de la „neutral” la „overweight”. Barclays s-a apreciat cu 10,44% la valoarea de 256,5 pence.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro