Sari direct la conținut

Kylian Mbappe și-a ales noua echipă – Când va fi prezentat francezul

HotNews.ro
Kylian Mbappe, Foto: Sebastien SALOM-GOMIS / AFP / Profimedia
Kylian Mbappe, Foto: Sebastien SALOM-GOMIS / AFP / Profimedia

Kylian Mbappe a câștigat Cupa Franței la ultimul meci în tricoul lui Paris Saint Germain, iar fotbalistul de 25 de ani și-a ales deja viitoarea destinație: Real Madrid.

Kylian Mbappe va fi primul transfer al lui Real Madrid de după câștigarea UEFA Champions League

Real Madrid a câștigat sâmbătă a 15-a Ligă a Campionilor, după ce a învins în finala de pe Wembley Borussia Dortmund (2-0), iar președintele Florentino Perez se ocupă deja de pregătirea echipei pentru sezonul următor.

Kylian Mbappe nu și-a prelungit contractul cu Paris Saint Germain, iar fotbalistul cotat la 180 de milioane de euro va ajunge pe Santiago Bernabeu, liber de contract.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță că este o chestiune de timp până când mutarea va deveni oficială, având în vedere faptul că spaniolii și-au propus să îl prezinte în următoarea săptămână, înainte de a începe Campionatul European.

La Real Madrid, Kylian Mbappe va semna un contract valabil până în vara anului 2029, urmând să încaseze un salariu anual de 15 milioane de euro.

Totodată, Mbappe va avea și o primă de instalare de 150 de milioane de euro, pe care o va primi în următorii cinci ani.

În sezonul recent încheiat, Mbappe a jucat 48 de meciuri în tricoul celor de la Paris Saint Germain, reușind să marcheze 44 de goluri și să ofere 10 pase decisive.

Va fi prima experiență în afara Ligue 1 pentru Kylian Mbappe, care a cucerit alături de AS Monaco și PSG șapte titluri de campion.

>> VIDEO Dansul campionilor – Carlo Ancelotti, după un nou trofeu cu Real Madrid: „Nu te obișnuiești niciodată cu așa ceva”

>> VIDEO Jude Bellingham și Jose Mourinho, faza serii după finala Champions League: „Mama mea îl place de ani de zile”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro