Sari direct la conținut

La fanta cortului: "Andrelele" s-au incaierat iar si Magda Ciumac il acuza pe Fusu ca e "un mototol" care "nu a mai vazut p…."

HotNews.ro

Andreea Antonescu a profitat de absenta fostei sale colege de trupa la emisiunea “Happy Hour” (Pro TV) pentru a-i pune la indoiala calitatile vocale. In plus, Andreea Antonescu a spus ca anul trecut Andreea Balan i-a batut la usa pentru a reface trupa André, ca este o mai buna dansatoare decat interpreta si ca nu va mai cunoaste niciodata succesul din adolescenta.

Andrea Balan, pe de alta parte, a replicat: „Am fost alaturi de ea si am sustinut-o in urma cu o luna cand a fost scandalul cu filmuletul erotic. Sunt un pic dezamagita, dar nu voi sterge cu buretele ceea ce ne-a unit atunci. Poate conta pe sustinerea mea oricand va avea probleme”(…) „Sunt multe formatii care s-au reunit, dar in nici un caz sa mearga sa faca play-back la una dintre cele mai vizionate emisiuni”. (Click)

Calin Fusu a declarat s-a saturat de subiectul „Magda”: „A fost cam insistenta in timpul filmarilor pentru emisiunea la care am participat, m-a cersit de barbat”.

Magda, insa, s-a simtit jignita de aceasta declaratie si l-a atacat pe Fusu: „Cel mai bine pentru Calin ar fi sa-si vada naibii de in­ter­netul si calculatoarele lui si sa ma lase pe mi­ne in pace. Cateva zile mi-a fost simpatic, re­cu­nosc, pana mi-am dat seama ca e un ti­mid, un barbat slab. E vai de capul lui!” (…) „Un barbat mai mototol decat el nu cred ca exista in lumea asta. Cum m-am dat putin la el in timpul emisiunii s-a speriat de par­ca nu a mai vazut femeie, iar cand l-am sarutat, la „Pro­ba sarutului”, s-a pierdut cu totul, se balbaia si nu mai putea vorbi. De fapt, cine stie, poate nici nu a vazut p…. Calin ar trebui sa-si vada de treaba lui si sa nu mai incerce sa profite de imaginea mea. A iesit cu tricoul ala ca sa-si faca reclama pe spatele meu… E un mototol care vrea sa profite de mi­ne”. (Libertatea)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro