Sari direct la conținut

La mare / La plimbare cu vaporasul

HotNews.ro
cu vaporasul pe mare, Foto: infoturism.ro
cu vaporasul pe mare, Foto: infoturism.ro

Cei care decid sa isi petreaca acest concediu pe litoralul romanesc se pot opri si in Costinesti, unde au la dispozitie o plimbare cu vaporasul, in largul marii. Tot la Costinesti se pot inchiria: hidrobiciclete, caiace, barci. Astfel de plimbari se pot face si din Mamaia, care ofera in plus ridicari cu parasuta, scufundari, windsurfing si scoala de yachting, tractari cu banane gonflabile, tractari cu colaci gonflabili, scutere acvatice, agrement cu barci cu vele tip catamaran si caravele.

In centrul statiunii Costinesti, atat pe lacul din localitate, cat si pe digul de la mare, se afla mai multe debarcadere de agrement, informeaza cugetliber.ro. De la hidrobiciclete pana la plimbari romantice cu vaporasul, aici poti gasi orice inseamna agrement ecologic pe mare.

Pret

De la debarcaderul de pe lac puteti inchiria

  • hidrobiciclete – 25 lei / ora
  • caiace – 15 lei / ora
  • barci – 20 de lei / ora

Cu vaporasul, plecare de pe malul marii in zona Obelisc

  • o plimbare cu vaporasul pentru adulti – 10 lei / jumatate de ora
  • o plimbare cu vaporasul pentru copii – 5 lei / jumatate de ora
  • preturile pentru grupurile organizate se negociaza

Vezi statiunea Costinesti pe harta.

Turistii se pot plimba cu vaporasul pe mare si la Mamaia si pot beneficia si de plimbari cu hidrobiciclete, ridicari cu parasuta, scufundari, windsurfing si scoala de yachting, tractari cu banane gonflabile, tractari cu colaci gonflabili, scutere acvatice, agrement cu barci cu vele tip catamaran si caravele. Vezi Mamaia pe harta.

Din zona Cazino Mamaia se pot efectua plimbari cu vaporasul pana pe Insula Ovidiu, unde se spune ca s-ar afla mormantul poetului exilat. Insula ofera posibilitati de cazare si are un restaurant cu specific pescaresc. Insula Ovidiu se afla in mijlocul lacului Siutghiol. VeziInsula Ovidiu pe harta.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro