Sari direct la conținut

Ladislau Boloni s-a despărțit de Metz – Ce a declarat antrenorul român legat de echipa națională

HotNews.ro
Ladislau Boloni, Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia
Ladislau Boloni, Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

După un sezon în care a retrogradat echipa în liga a doua din Franța, în urma barajului pierdut cu Saint-Etienne, Ladislau Boloni s-a despărțit de cei de la Metz.

Ladislau Boloni: „Eu tot timpul discut cu cei de la FRF”

După doi ani pe banca celor de la Metz, Ladislau Boloni s-a despărțit de echipa cu care a retrogradat în liga a doua franceză.

Tehnicianul român în vârstă de 71 de ani a condus în total 78 de partide pe banca echipei din Hexagon.

„Înainte de debutul sezonului 2024-2025, FC Metz anunţă plecarea lui Ladislau Bölöni.l, după doi ani pe banca clubului. – se arată în comunicatul oficial.

Într-un interviu acordat pentru sportpesurse, Boloni a discutat și despre posibilitatea ca el să îl înlocuiască pe selecționerul Edi Iordănescu la cârma echipei naționale de fotbal a României.

„Este ceva ipotetic și nu cred că este sănătos să vorbim despre asta acum. Eu tot timpul discut cu cei de la FRF și ne transmitem mesaje, nu este război între noi. Suntem oameni cât se poate de civilizați.

Toate propunerile te tentează ca și antrenor, vedem ce va fi (n.r. dacă ar vrea să revină în România).” – a declarat acesta.

În cariera sa, Ladislau Boloni le-a mai antrenat pe AS Nancy, naționala României, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Al-Jazira, Standard Liège, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al-Khor, Al-Ittihad, Royal Antwerp, Gent și Panathinaikos.

INTERVIURILE HotNews.ro