Sari direct la conținut

LaLiga: Atletico Madrid vs Real Madrid – Derby-ul zilei se joacă în capitala Spaniei

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Atletico Madrid – Real Madrid, meci contând pentru etapa a 8-a din campionatul Spaniei, este programat, duminică, 29 septembrie, de la ora 22:00, pe Civitas Metropolitano, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 2.

Atletico Madrid şi Real Madrid se întâlnesc într-un nou episod din „derby madrileno”, urmând să se confrunte în cea mai tare partidă a etapei a 8-a din Primera Division.

Atletico Madrid are 15 puncte după şapte etape, în care a înregistrat patru victorii şi trei rezultate de egalitate, iar în runda trecută s-a impus în deplasare, în faţa celor de la Celta Vigo, cu 1-0.

În acest interval de timp, echipa antrenată de Diego Simeone a câştigat meciul disputat în prima etapă a fazei principale din Champions League, cu Salzburg, pe teren propriu, scor 2-1.

Atletico Madrid nu a primit gol acasă în actuala ediţie de campionat şi este ultima echipă care a învins-o pe Real Madrid în LaLiga, acum un şi cinci zile, pe teren propriu, scor 3-1 (a fost singurul eşec al „galacticilor” într-un sezon la capătul căruia au câştigat al 36-lea titlu în Spania şi a 15-a Ligă a Campionilor).

Real Madrid are 17 puncte după şapte etape, în care a înregistrat cinci victorii şi două rezultat de egalitate, iar în runda precedentă a câştigat acasă cu Alaves, scor 3-2.

La rândul ei, şi echipa antrenată de Carlo Ancelotti a debutat în noua ediţie din Champions League, cu o victorie, scor 3-1 pe teren propriu cu Stuttgart, în prima etapă din faza principală a competiţiei.

Real Madrid are în acest moment un record istoric de 39 de meciuri la rând fără înfrângere în campionat (ultimul eşec este acel 1-3 de pe terenul lui Atletico Madrid din sezonul precedent) şi n-a pierdut în deplasare de 16 meciuri în toate competiţiile (are 18 partide consecutive pe terenuri străine fără eşec în La Liga).

În sezonul precedent, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori: în campionat, Atletico Madrid s-a impus acasă în faţa lui Real Madrid, în tur, cu 3-1, pentru ca în retur, în deplasare, să se consemneze o remiză, scor 2-2; au mai fost partidele din Supercupa Spaniei, în care „galacticii” s-au impus cu 5-3 după prelungiri, în Arabia Saudită, şi, respectiv, din optimile de finală ale Cupei Regelui, când „saltelarii” s-au impus, din nou pe teren propriu, cu 4-2, de asemenea după prelungiri.

Superbet oferă cota 1,63 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Atletico Madrid – Real Madrid.

Atletico Madrid vs Real Madrid GG
Cotă 1.63

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro