Sari direct la conținut

Liga 2: Csikszereda vs CSM Focşani – Pas de defilare spre Liga 1

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Csikszereda – CSM Focşani, meci contând pentru etapa a 9-a din liga a doua a României, este programat, luni, 7 octombrie, de la ora 20:00, pe Stadionul Municipal din Mirecurea Ciuc, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 2.

Csikszereda, liderul detaşat al clasamentului, porneşte ca mare favorită pe teren propriu în faţa ceor de la CSM Focşani, echipă promovată în vară din Liga 3, în partida care încheie etapa a 9-a din Liga 2.

Csikszereda este pe locul 1, cu 22 de puncte acumulate după opt etape, în care a înregistrat şapte victorii şi un rezultat de egalitate, iar în runda precedentă a remizat în deplasare cu Steaua, scor 0-0 (rezultatul a oprit o serie de opt succese consecutive, şapte în campionat şi unul în play-off-ul din Cupa României, 1-0 acasă cu Unirea Slobozia).

Echipa antrenată de Robert Ilyeş are patru victorii din tot atâtea partide disputate pe teren propriu în acest campionat, iar golgheterul harghitenilor este Josef Dolny, cu cinci reuşite în Liga 2.

De menţionat că Csikszereda este, alături de Steaua, una dintre cele două echipe din Liga 2 care încă nu au pierdut (harghitenii au a treia cea mai bună ofensivă din campionat cu 20 de goluri marcate)!

CSM Focşani ocupă locul 21 din 22, cu patru puncte acumulate în cele opt partide de până acum, după o victorie, un rezultat de egalitate şi şase înfrângeri, iar în etapa trecută a cedat pe teren propriu în faţa celor de la FC Bihor, scor 0-3 (singura victorie a fost reuşită chiar în prima etapă, 2-0, acasă, cu Câmpulung Muscel).

În deplasare, echipa antrenată de Sorin Colceag a pierdut toate cele trei meciuri disputate în acest sezon din Liga 2, iar cele trei goluri ale vrâncenilor au fost marcate de trei jucători diferiţi.

Atenţie, CSM Focşani vine după un singur punct câştigat în ultimele cinci etape şi are cel mai slab atac din campionat, cu doar trei goluri marcate (la egalitate cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu).

Csikszereda şi CSM Focşani nu s-au mai întâlnit până acum într-o partidă oficială, astfel că partida din etapa a 9-a a ligii secunde din Românie este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,65 pentru pronosticul Total Goluri Peste 2,5: cel puţin trei goluri marcate în meciul Csikszereda – CSM Focşani.

Csikszereda – CSM Focşani Total Goluri Peste 2,5
Cotă 1,65

INTERVIURILE HotNews.ro