Sari direct la conținut

Liga 2: FC Bihor vs FCU 1948 Craiova – Oltenii, favoriţi la Oradea

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FC Bihor – FCU 1948 Craiova, meci contând pentru etapa a 9-a din liga a doua a României, este programat, luni, 7 octombrie, de la ora 16:00, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

FC Bihor, promovată în vară din Liga 3, şi FCU 1948 Craiova, retrogradată la finalul sezonului trecut din Liga 1, se întâlnesc într-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 9-a din Liga 2.

FC Bihor este pe locul 16 din 22, cu 10 puncte acumulate după opt etape, în care a înregistrat trei victorii, un rezultat de egalitate şi patru înfrângeri, iar în runda trecută s-a impus pe terenul celor de la CSM Focşani cu 3-0.

În meciurile disputate acasă în actualul campionat, echipa antrenată de argentinianul Gustavo Aragolaza a bifat un succes, o remiză şi două eşecuri (singurul triumf a fost consemnat pe 20 august, 1-0 cu FC Argeş), iar golgheterii orădenilor sunt Sergiu Jurj, Ioan Hora şi Andreas Chiriţoiu, fiecare cu câte două reuşite în Liga 2.

De menţionat că victoria cu CSM Focşani a pus capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive suferite de FC Bihor, una în play-off-ul din Cupa României (1-3 pe teren propriu cu CSM Reşiţa) şi trei în campionat!

FCU 1948 Craiova ocupă locul 13 din 22, cu 12 puncte acumulate în cele opt partide disputate până acum, după trei victorii, trei rezultate de egalitate şi două înfrângeri, iar în etapa trecută a cedat pe teren propriu în faţa celor de la CS Afumaţi, scor 0-3.

Echipa antrenată de Marius Croitoru a bifat un succes, două remize şi un eşec în meciurile susţinute în deplasare în acest sezon din Liga 2 (unicul triumf a fost înregistrat pe 17 august, 2-1 cu CSC Dumbrăviţa), iar cel mai bun marcator al oltenilor este Sekou Sidibe, cu două goluri în campionat.

Atenţie, FCU 1948 Craiova are o singură victorie în ultimele cinci partide disputate în campionat, 2-0, acasă, cu Unirea Ungheni, o altă echipă promovată în vară din Liga 3!

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în ediţia 2013-2014 a ligii a doua din România, când au remizat în tur, la Oradea, scor 1-1, pentru ca, în retur, FC Bihor să se impună la Craiova, scor 3-0.

Superbet oferă cota 1,32 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul FC Bihor – FCU 1948 Craiova.

FC Bihor – FCU 1948 Craiova X2
Cotă 1,32

INTERVIURILE HotNews.ro