Sari direct la conținut

Liga 2: FCU 1948 Craiova vs Unirea Ungheni – Oltenii, mari favoriţi în Bănie

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCU 1948 Craiova – Unirea Ungheni, meci contând pentru etapa a 6-a din liga a doua a României, este programat, joi, 12 septembrie, de la ora 20:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

FCU 1948 Craiova, care are un start de sezon departe de aşteptări, porneşte totuşi ca mare favorită în faţa celor de la Unirea Ungheni, una dintre cele mai slabe echipe ale competiţiei, în prima partidă a etapei a 6-a din Liga 2.

FCU 1948 Craiova este pe locul 8, cu opt puncte, acumulate după două victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere, iar în etapa precedentă a reuşit o remiză în deplasare cu Steaua, scor 0-0.

În acest interval, echipa antrenată de Marius Croitoru a fost eliminată în play-off-ul din Cupa României, după ce a pierdut pe terenul celor de la Unirea Alba Iulia, echipa din Liga 3, scor 1-1 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 4-5 după executarea loviturilor de departajare.

De menţionat că FCU 1948 Craiova s-a impus doar de două ori în ultimele zece meciuri oficiale disputate pe teren propriu, dar vine după patru partide fără eşec în campionat (a pierdut în prima etapă, apoi a bifat două succese şi două remize).

Unirea Ungheni ocupă locul 20 din 24, cu doar două puncte acumulate după patru meciuri (mai are o restanţă de disputat, pe teren propriu, cu Corvinul), în care a înregistrat două rezultate de egalitate şi două înfrângeri, iar în runda trecută a remizat în deplasare cu Şelimbăr, scor 0-0.

În Cupa României, echipa antrenată de Eusebiu Tudor s-a calificat în premieră în faza grupelor, după ce a trecut în play-off-ul competiţiei de Popeşti-Leordeni, echipă din Liga 3, în deplasare, cu 2-0.

Atenţie, Unirea Ungheni, care a promovat în vară, este singura echipă din Liga 2 care nu a marcat nici măcar un gol!
FCU 1948 Craiova şi Unirea Ungheni nu s-au mai întâlnit până acum, astfel că partida din etapa a 6-a a Ligii 2 este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul FCU 1948 Craiova – Unirea Ungheni.

FCU 1948 Craiova vs Unirea Ungheni 1
Cotă 1,45

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro