Sari direct la conținut

Jocurile Olimpice, gimnastică. Sabrina Maneca Voinea, în afara podiumului după ce a căzut de două ori de pe bârnă – Simone Biles, fără medalie

HotNews.ro
Jocurile Olimpice, gimnastică. Sabrina Maneca Voinea, în afara podiumului după ce a căzut de două ori de pe bârnă – Simone Biles, fără medalie
Sabrina Maneca Voinea, la bârnă (Foto: Cheng Min / Xinhua News / Profimedia)

Sabrina Maneca Voinea a căzut de două ori de pe bârnă, iar cu 11.733 a încheiat ultima finala din Bercy Arena. Aurul olimpic a fost câștigat surprinzător de italianca Alice D’Amato, în timp ce Simone Biles, vedeta gimnasticii mondiale, a terminat în afara podiumului.

HotNews.ro și GOLAZO, site-ul nostru de sport, v-au ținut la curent cu desfășurarea evenimentelor din Bercy Arena.

Desfășurarea finalei de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris

Surpriză mare la bârnă: două italience pe podium, iar Alice D’Amato, cu 14.366, a cucerit medalia de aur.

Rebeca Andrade nu a căzut, dar a avut unele ezitări. Per total, exercițiul a fost unul bun. Rămâne de văzut ce nota va primi, dacă va fi sau nu aur olimpic pentru evoluția de mai devreme. 13.933 este nota primită, ceea ce înseamnă că va rata podiumul de premiere.

Simone Biles a fost primită cu urale, americanca a început bine exercitiul, dar s-a dezechilibrat și a căzut de pe bârnă, spre surprinderea tuturor. Biles a primit nota 13.100, vedeta gimnasticii din SUA va rata prezența pe podiumul de premiere de la bârnă.

Alice D’Amato a primit nota 14.366. Italianca este prima în acest moment, ea are asigurată o medalie. Să vedem ce culoare va fi.

Din păcate, Sabrina s-a dezechilibrat și a căzut în două rânduri… Este a treia gimnastă din această finală care ratează. Aterizarea a fost una foarte bună, să vedem ce notă va primi sportiva noastră. Au fost multe emoții. 11.733 este nota primită de de Sabrina, ea este în afara podiumului de la bârnă. Va mai concura însă și la sol ceva mai târziu.

Manila Esposito a evitat în ultimul moment o căzătură, iar apoi a dus la capăt exercițiul. Italianca a primit nota 14.000. Este a doua în aceste momente.

Julia Soares a început foarte bine exercițiul, dar până la urmă a căzut de pe bârnă. În plus, brazilianca a făcut un pas înapoi și la aterizare. Julia primește cea mai mică notă de până acum din concurs: 12.333.

Americanca Sunisa Lee a căzut de pe bârnă, rumoare în sală. Sportiva asigură că este în regulă din punct de vedere fizic, deși căzătura a fost una urâtă. Lee a primit nota 13.100.

A început finala din Bercy Arena, iar chinezoaica Yaqin Zhou a obținut nota 14.100.

Finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, clasament final

Alice D’Amato (Italia) / 14.366 – aur

Yaqin Zhou (China) / 14.100 – argint

Manila Esposito (Italia) / 14.000 – bronz

Rebeca Andrade (Brazilia) / 13.933

Simone Biles (SUA) / 13.100

Sunisa Lee (USA) / 13.100

Julia Soares (Brazilia) / 12.333

Sabrina Maneca Voinea (România) / 11.733.

INTERVIURILE HotNews.ro