Sari direct la conținut

Locul inedit ales de Madonna pentru a sărbători împlinirea a 66 de ani. „Abia așteaptă să vină”

HotNews.ro
Madonna, Foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia
Madonna, Foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Madonna va împlini vineri 66 de ani și va sărbători printr-un tur privat de seară al celebrului sit arheologic Pompei, au declarat oficiali locali citaţi de AP.

Prefectul din Napoli, Michele Di Bari, a negat speculaţiile presei italiene conform cărora cântăreaţa plănuia o mare petrecere de aniversare în oraşul antic, distrus în anul 79 d.Hr. de erupţia Vezuviului. El a confirmat însă că Madonna plănuiește un tur privat de seară, vineri, care avea un caracter pur cultural, scrie News.ro, citând AP.

„Ea iubeşte Pompei, iubeşte parcul arheologic şi abia aşteaptă să vină”, a declarat oficialul local.

Timp de decenii, arheologii au excavat ruinele din Pompei, descoperind în mod regulat fresce frumos conservate, ceramică şi, chiar săptămâna aceasta, un nou set de rămăşiţe umane.

Madonna, a cărei familie provine din regiunea italiană Abruzzo, se află în Italia de mai multe zile, aparent ca oaspete al designerilor Domenico Dolce şi Stefano Gabbana.

Marţi seara, ea a fost filmată în timp ce făcea o plimbare de seară în staţiunea ligurică Portofino, purtând dantelă neagră şi o umbrelă. Ulterior, ea a luat cina împreună cu cele două fiice ale sale şi cu anturajul său la faimosul restaurant Puny din Portofino, în piaţa principală.

Madonna şi-a încheiat „Celebration Tour” în luna mai cu un concert gratuit pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro.

INTERVIURILE HotNews.ro