Sari direct la conținut

Madonna se simte norocoasă „să fie în viață" după ce a fost spitalizată din cauza unei infecții bacteriene

HotNews.ro
Madonna, Foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia
Madonna, Foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

La o lună după ce Madonna a fost spitalizată la Terapie Intensivă după ce a suferit o infecție bacteriană, regina muzicii pop reflectează asupra modului în care cei dragi o ajută să se vindece, notează CNN.

„Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament”, a scris duminică Madonna într-o postare pe rețelele de socializare, alături de mai multe fotografii cu doi dintre cei șase copii ai săi.

Ea a continuat să scrie că, în calitate de mamă, este ușor să te lași „prinsă de nevoile copiilor tăi”, dar că atunci când s-a îmbolnăvit, „copiii mei au fost cu adevărat alături de mine”.

„Am văzut o latură a lor pe care nu o mai văzusem până atunci. Asta a făcut diferența”, a adăugat ea. Madonna are o fiică, Lourdes Leon, cu Carlos Leon, și un fiu, Rocco Ritchie, cu regizorul Guy Ritchie.

De asemenea, ea mai are patru copii adoptați: David Banda, Chifundo „Mercy” James și gemenele Stella și Estere.

În postarea sa, Madonna a scris și despre recunoștința ei pentru prietenul și managerul ei de mult timp, Guy Oseary, care i-a dăruit o poză Polaroid cu Keith Haring „purtând o jachetă cu fața lui Michael Jackson pictată pe ea”, despre care a spus că a fost fotografiată de Andy Warhol.

Madonna a scris că a plâns când a primit cadoul lui Oseary pentru că „mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că sunt în viață. Și cât de norocoasă sunt că i-am cunoscut pe acești oameni și pe atât de mulți alții care, de asemenea, nu mai sunt”.

Oseary a anunțat în iunie că Madonna se afla la terapie intensivă după ce a dezvoltat o „infecție bacteriană gravă”.

Cântăreața a fost externată din spital câteva zile mai târziu, recuperându-se la domiciliu. La începutul acestei luni, câștigătoarea premiului Grammy a anunțat că își reprogramează pentru luna octombrie turneului său internațional „Celebration”.

„Mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat și m-au lăsat să rămân pentru a termina munca mea”, a spus ea la finalul postării sale de duminică.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro