Sari direct la conținut

Mama telenovelelor nu mai e Acasa

Business Standard

Surse din interiorul trustului MediaPro afirma ca aceasta va fi retrasa din functie din cauza scaderii ratingului Acasa TV fata de anii trecuti, posibila anlocuitoare fiind actualul brand manager al postului, Vanessa Cernea. Ruxandra Ion a lansat, an calitate de producator general, primele telenovele autohtone.

Productia “Numai iubirea” se bucura acum trei ani de o audienta medie de peste 8 puncte de rating, pe cand cea mai recenta productie, “Inima de tigan”, are de doua ori mai putini telespectatori, atingand media de 5,4 puncte de rating, potrivit acasa.ro. Chiar si cu ultimele cifre, Acasa TV asi bate concurenta telenovelistica.

Contactata la telefon, Ruxandra Ion confirma zvonul. “Nu voi mai fi director executiv la Acasa TV. Voi ramane doar consultant si voi lucra la Central European Media Entreprises (CME), dar nu stiu anca exact ce fel de functie voi avea acolo”, spune Ruxandra Ion pentru Cotidianul.

Ea ne-a mai spus ca nu se afla an tara si ca putem afla amanunte suplimentare de la Serviciul de relatii publice al MediaPro. Pe de alta parte, biroul de PR al trustului condus de Adrian Sarbu a confirmat vestea doar pe jumatate.

“Ruxandra Ion este directorul executiv al Acasa TV, iar an viitorul apropiat va avea si un angajament la CME”, declara Maria Apostol, director de comunicare la MediaPro.

integral in Bussines Standard

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro