Sari direct la conținut

Manchester City pregateste 12 milioane de euro pentru Marica

HotNews.ro

Manchester City, echipa din Premier League, este interesata de serviciile atacantului roman Ciprian Marica, tehnicianul Sven Goran Ericsson fiind in cautarea unor varfuri care sa-i consolideze forta ofensiva, informeaza cotidianul The Independent.

Intelegerea s-ar putea materializa printr-un imprumut de un an de zile, urmand ca Manchester City sa plateasca 8 milioane de lire sterline (aproximativ 12 milioane de euro) in cazul in care este multumita de serviciile atacantului roman.

In ultimele doua sezoane, Marica a avut probleme de adaptare la Sahtior, fiind de notorietate si divergentele cu antrenorul Mircea Lucescu. In aceasta vara, tinarul atacant a intirziat nemotivat la reunirea echipei, ceea ce a alimentat ideea unei despartiri.

Pe adresa clubului Sahtior a sosit de ceva vreme o oferta scrisa din partea lui VfB Stuttgat (campioana in Bundesliga), oferta care prevede o perioada de un an imprumut, cu optiune definitiva de cumparare a jucatorului (aproximativ 8 milioane de euro).

In urma cu o saptamina, Sahtior a cumparat un atacant italian, Cristiano Lucarelli, un adevarat golgeter – a marcat 92 de goluri in ultimele 4 campionate Serie A.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro