Sari direct la conținut

Manchester United și Real Madrid, în luptă directă pentru starul de 18 ani din Ligue 1

HotNews.ro
Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia
Leny Yoro Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Leny Yoro este noul nume care a stârnit interesul cluburilor de top din Europa, jucătorul de 18 ani evoluând în prezent în tricoul celor de la Lille, în campionatul Franței.

Manchester United, ofertă de 50 de milioane de euro pentru Leny Yoro – Lille a acceptat, dar jucătorul o așteaptă pe Real Madrid

Leny Yoro are 18 ani și este un produs al academiei celor de la Lille.

Fundașul central francez a bifat al doilea său sezon la nivel de seniori, iar evoluțiile sale au atras atenția celor mai importante cluburi din fotbalul european.

Cu 60 de meciuri și 3 goluri la echipa de seniori a celor de la Lille, Yoro joacă deja la echipa națională sub 21 de ani a Franței și este văzut drept următorul produs de export din Hexagon.

Manchester United este clubul cel mai interesat de francez, iar englezii au înaintat deja o ofertă de 50 de milioane de euro pentru el, ce a fost deja acceptată de către Lille.

Răspunsul final îl va da însă jucătorul. Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță că Leny Yoro așteaptă și oferta celor de la Real Madrid, acesta fiind clubul la care visează încă din copilărie să joace.

El este cotat în prezent la 50 de milioane de euro conform Transfermarkt.

De asemenea, Real Madrid ia în calcul să aștepte până în vara anului 2025, când Yoro va deveni liber de contract.

INTERVIURILE HotNews.ro