Sari direct la conținut

Mandinga serbeaza Ziua Nationala a Romaniei la Cluj Napoca

HotNews.ro

Pe 1 decembrie, chiar de Ziua Nationala a Romaniei, formatia Mandinga va sustine un recital in orasul Cluj Napoca. Autoritatile locale si-au propus sa ofere populatiei o sarbatoare grandioasa, cu artificii si fanfara, in care traditia sa se imbine cu modernitatea. Astfel ca, in afara de tarafuri si muzica populara, i-au invitat pe cei de Mandinga.

Membrii trupei Mandinga sunt convinsi ca vor ridica la dans pe toata lumea. Apoi va urma o perioada foarte incarcata pentru „la orquesta de salsa”, vor trece prin Targu Mures, Sovata si Sinaia si vor sutine peste 20 de concerte in Bucuresti, pe parcursul lunii decembrie, potrivit unui comunicat de presa.

Pentru revelion, Mandinga are numeroase solicitari, asa ca e posibil ca trupa sa cante in mai multe locatii din Bucuresti.

„Faptul ca lumea ne invita sa cantam in aceasta perioada, este o bucurie si o onoare. Inseamna ca reusim sa le aducem un strop de bucurie in plus si ne dam silinta sa facem asta”, au declarat membrii trupei in legatura cu solicitarule primite pentru aceasta perioada.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro