Sari direct la conținut

Marea Britanie: Se cauta proprietarii unui ursulet de plus, centenar, gasit in sala de plecari a unui aeroport, alaturi de o poza din 1918

HotNews.ro
Ursuletul de plus pierdut pe aeroportul din Bristol, Foto: Captura YouTube
Ursuletul de plus pierdut pe aeroportul din Bristol, Foto: Captura YouTube

Personalul aeroportului britanic Bristol a lansat un apel international in speranta de a descoperi proprietarii unui ursulet de plus, fara un ochi, si care ar avea cel putin 95 de ani, abandonat la inceputul lui 2012 in sala de plecari, intr-o punga de plastic, alaturi de o poza datata martie 1918, unde figureaza alaturi de doua fetite, Dora si Glyn, relateaza AFP.

„Pare sa fi avut de suferit de-a lungul timpului, dar cred ca este din cauza nenumaratelor imbratisari pe care le-a primit”, subliniaza Jacqui Mills, un purtator de cuvant al acestui aeroport din sud-vestul Angliei.

In fotografia difuzata pe larg in presa si pe internet, ursul de plus are o alura trista, cu ochiul sau lipsa, cu o ureche atarnand si cu blanita de mohair vizibil uzata si recusuta la nivelul abdomenului.

Proprietarii sau martorii care pot ajuta la elucidarea misterului sunt rugati sa contacteze personalul aeroportului britanic.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro