Sari direct la conținut

Marian Alecu paraseste conducerea McDonald's Romania

HotNews.ro

Directorul general al McDonald’s Romania, Marian Alecu, pleaca din companie dupa 16 ani de activitate si 12 ani in care a ocupat functia de conducere, transmite Mediafax. In locul sau, urmeaza sa vina, din octombrie, Karen Bishop, care este COO-ul McDonald’s pe Rusia & Europa de Est.

„Dupa o cariera de 16 ani in cadrul sistemului McDonald’s, dintre care 12 ani in functia de director general, Marian Alecu a luat decizia sa se retraga din cadrul companiei pentru a dezvolta noi oportunitati. Lui Marian Alecu ii va urma la conducere, incepand cu 1 octombrie, Karen Bishop, COO al McDonald’s Rusia & Europa de Est”, a anuntat Atena Balint, PR supervisor in cadrul McDonals’s Romania.

Potrivit informatiilor, Karen Bishop si-a inceput cariera in 1981, in cadrul companiei McDonald’s Canada. La inceputul anilor ’90, ea a contribuit la consolidarea operatiunilor din Rusia.

Bishop a condus operatiunile companiei McDonald’s din Belarus, Ucraina si Suedia, fiind si membru al consiliului de operatiuni din sistemul McD din Europa.

Compania Mc Donald’s are 60 de restaurante in Romania.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro