Sari direct la conținut

Marilyn Manson vrea sa bata recordul si sa faca baie cu mai mult de 87 de serpi

HotNews.ro

Controversatul rocker Marilyn Manson doreste sa bata recordul mondial detinut de Jackie Bibby, cunoscut si ca Texas Snakeman, care a facut baie cu 87 de serpi veninosi timp de 45 de minute, informeaza lifestyleextra.com.

Un apropiat al cantaretului a declarat: „Marilyn doreste nespus sa intre in cartea recordurilor si vrea sa obtina un record care i-ar putea face pe oameni sa il asocieze cu acesta. S-a gandit la toate recordurile bizare sau extraordinare inscrise in Guinness Book si a hotarat ca cel mai potrivt lucru ar fi sa doboare recordul detinut de Jackie Bibby.”

Tata a doi copii, Jackie – care detine patru recorduri mondiale, unul dintre ele constand in faptul ca a tinut de coada cu gura opt serpi cu clopotei – a perfectionat arta de a face baie cu creaturi veninoase. Acesta a declarat: „Pot merge oriunde vor atat timp cat nu incep sa se bata. Cheia de a nu incepe o lupta intre ei este ca eu sa stau linistit. Miscarile rapide ii sperie pe serpi. Daca te misti incet nu ii deranjezi.”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro