Sari direct la conținut

MedLife extinde rețeaua de clinici dedicate sănătății mintale – MindCare, cu o nouă unitate la Craiova

MedLife extinde rețeaua de clinici dedicate sănătății mintale – MindCare, cu o nouă unitate la Craiova
MindCare Craiova

MedLife, cea mai mare rețea privată de servicii medicale din România, continuă extinderea rețelei de centre dedicate sănătății mintale prin inaugurarea unei noi clinici MindCare în Craiova. Cu o experiență solidă de peste 12 ani în sănătatea mintală, conceptul MindCare a devenit un reper pentru cei care caută îngrijire specializată și personalizată în acest domeniu.

Un nou capitol în îngrijirea sănătății mintale

Noua clinică MindCare este un centru de excelență în sănătate mintală care oferă o gamă largă de servicii de psihiatrie și psihoterapie adresate tuturor categoriilor de vârstă – adulți, copii și adolescenți. Aceste servicii sunt disponibile atât individual, cât și în cadrul grupurilor prin psihoterapie de grup, sistemică (de familie și de cuplu) sau ateliere de informare și suport pe diverse teme.

“După inaugurarea recentă de la Constanța, astăzi ajungem la Craiova. Prin deschiderea acestei noi unități dedicate sănătății mintale, sub conceptul MindCare, am încercat să prioritizăm crearea unui mediu cald și primitor pentru pacienții noștri, în care aceștia să se simtă auziți, sprijiniți și înteleși. Astfel, venim în întâmpinarea acestora cu o vastă experiență în tratarea diferitelor probleme de sănătate mintală, cum ar fi: stresul la locul de muncă și epuizarea, anxietatea, depresia, tulburarea bipolară, psihoza și multe altele. 

Cea mai mare bucurie a noastră vine din sprijinul oferit pacienților noștri în realizarea obiectivelor personale și atingerea rezultatelor de succes” a declarat Oana Surdu, manager clinici MedLife & coordonator al rețelei MindCare. 

Echipa de profesioniști MindCare Craiova este formată din medici psihiatri, psihologi și psihoterapeuți care se remarcă prin capacitatea lor de a asculta, de a nu critica și de a respecta libertatea și unicitatea fiecărui individ. Psihiatrii MindCare au o vastă experiență, atât la nivel național, cât și internațional, în timp ce psihoterapeuții au formare și certificare europeană în programe de tradiție.

Excelență în sănătatea mintală la MindCare Craiova

Un punct forte al MindCare este departamentul de evaluare clinică și psihodiagnostic, care deține licențe pentru utilizarea unor evaluări psihologice complexe pentru adulți, copii și adolescenți. Competența, profesionalismul și responsabilitatea sunt valorile fundamentale care disting MindCare, alături de informarea corectă și specializată a publicului în domeniul sănătății mintale.

„La MindCare, considerăm că bunăstarea psihică pornește de la comunicare, ascultare și înțelegere. Acestea sunt principalele abilități în care ne formăm continuu și pe care dorim să le împărtășim prin legătura cu specialiști din medicină și psihologie. În acest sens, clinicile MindCare, parte din grupul MedLife, sunt concepute pentru a crea un mediu sigur și reconfortant,”  a declarat dr. Lavinia Sirbu, medic primar psihiatrie, MindCare Craiova.

Noua clinică MindCare din Craiova vine ca un răspuns la nevoile comunității locale pentru sănătate mintală de înaltă calitate și se angajează să ofere standarde de îngrijire similare centrelor dedicate din afara țării. Potrivit reprezentanților MedLife, până la finalul anului rețeaua MindCare va mai adauga în portofoliu alte 2-3 unități noi, iar pe termen mediu și lung, rețeaua va ajunge la minimum 10 unități mari în toată țara. 

***

Despre Grupul MedLife

MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare bază de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din țară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Echipa sa puternică și experimentată de management a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

În perioada de pandemie, MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare.

Compania continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale, în tehnologie și infrastructură. Creează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.

Articol susținut de MedLife