Sari direct la conținut

Meseriile care se intalnesc cel mai des in filme

HotNews.ro

Te-ai intrebat de ce anumite meserii nu apar niciodata intr-un film? De ce nu exista pelicula in care sa nu apara medici, avocati sau politisti – oameni care salveaza vieti, indiferent de cate obstacolele li se pun?

Astfel de roluri nu au fost scrise intamplator. Marile studiouri platesc bani grei pentru studii detaliate privind preferintele telespectatorilor. Iata ce vrea publicul sa vada:

Desi medicii nu reprezinta decat 1% din populatia SUA, ei apar cel mai des in filmele americane. De ce ocupa acest loc fruntas? Poate pentru ca povestile despre medicina au fascinat intotdeauna publicul. Nu-i de mirare ca industria de la Hollywood profita din plin si lanseaza pe piata seriale de succes precum: Grey’s Anatomy, ER, Help Me Help You, House sau Lost.

Avocatii apar ca oameni rafinati, inteligenti, care, la finalul filmului, de cele mai multe ori, ii emotioneaza pe jurati cu pledoariile lor. In realitate insa, sunt rare astfel de cazuri. Cei mai multi dintre avocati isi petrec timpul intr-un birou, unde scriu si rescriu acte pe care nu se va uita probabil nimeni.

Filme: Law & Order, Justice, Boston Legal, Brothers and Sisters.

Oamenilor le place sa descifreze mistere, sa faca scenarii despre cine ar putea fi criminalul si cum a reusit sa ucida fara ca cineva sa fi banuit. Aici intervin detectivi, care ne tin 90 de minute cu sufletul la gura: aduna probe, interogheaza martorii si in final il demasca pe criminal.

Daca nu sunt simpli detectivi, cu siguranta ca sunt neinfricatii agenti FBI. Ei, de obicei, trebuie sa dezlege disparitii si aparitii misterioase, care au uneori legatura cu fiinte de pe alte planete.

Filme: CSI, Cold Case, Law & Order, Monk / The X Files, Criminal Minds, Numb3rs, Without a Trace.

Unde este un caz paranormal, exista si o persoana care are puterea de a vedea in viitor. E adevarat ca mor cateva personaje pana isi da seama ce voia sa-i transmita fata care-i tot aparea in vis dar, spre sfarsitul filmului, totul se termina cu bine.

Filme: Ghost Whisperer, Medium, Supernatural.

Si secretarele au un rol important in filme. Nu exista manager fara o secretara foarte frumoasa, care sa nu se dovedeasca in final o persoana de incredere, devotata pana in maduva oaselor.

Filme: The Office, Entourage, Ugly Betty.

Sursa: aol.com

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro