Sari direct la conținut

Motivul pentru care „Emily in Paris” devine „Emily in Rome”, dezvăluit de creatorul serialului

HotNews.ro
Motivul pentru care „Emily in Paris” devine „Emily in Rome”, dezvăluit de creatorul serialului
Emily in Paris/Profimedia

„Emily la Roma” poate că nu mai sună la fel de glam precum „Emily la Paris”, dar există un motiv mai important pentru care Emily Cooper va schimba Parisul cu capitala Italiei în viitorul sezon cinci al celebrului serial de pe Netflix, scrie revista Elle.

Într-un interviu acordat TVLine, Darren Star, creatorul serialuluil „Emily in Paris”, a declarat că este încântat să exploreze noi linii de intrigă și schimbări culturale după patru sezoane în același oraș și să „extindă universul serialului”.

„Chiar în momentul în care Emily s-a simțit confortabilă în Paris, ea este într-un fel aruncată într-o altă țară unde va experimenta unele diferențe culturale’, a adăugat el. Și, de asemenea, cred că există diferențe culturale de explorat – și o facem – între francezi și italieni. Este o lume cu totul nouă, dar asta nu înseamnă că părăsim Parisul”.

Într-adevăr, în finalul sezonului patru din „Emily in Paris”, lucrurile au luat o întorsătură pentru protagonista serialului, Emily Cooper (Lily Collins). Ea are un nou iubit italian, Marcello (Eugenio Franceschini), precum și un nou loc de muncă după ce Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) a anunțat deschiderea unei noi filiale la Roma, pe care Emily o va conduce.

Serialul „Emily in Paris” Sezonul 4 s-a clasat pe locul 1 în Top 10 global Netflix când a avut premiera în august. A avut 19,9 milioane de vizualizări în primele patru zile, ajungând în Top 10 în 93 de țări, iar de atunci a rămas pe listă timp de patru săptămâni consecutive, potrivit Netflix.

INTERVIURILE HotNews.ro