Sari direct la conținut

Mutat în urmă cu câteva luni în România, un nord-irlandez celebru s-a trezit concediat rapid. Acum își varsă năduful: „Știți despre cine vorbesc”

HotNews.ro
Mutat în urmă cu câteva luni în România, un nord-irlandez celebru s-a trezit concediat rapid. Acum își varsă năduful: „Știți despre cine vorbesc”
Neil Lennon/Profimedia

Nord-irlandezul Neil Lennon a venit la sfârșitul lunii mai în România, unde a fost instalat pe banca tehnică a Rapidului. Nu a apucat să antreneze prea mult, pentru a fost concediat în august, după ce echipa nu a reușit nicio victorie. La o lună de la eveniment, acesta începe încet-încet să-și spună nemulțumirile.

În șase meciuri cu Lennon (53 de ani) pe bancă, giuleștenii au înregistrat 5 egaluri și o înfrângere, iar Dan Șucu a ales să-l înlocuiască pe antrenorul nord-irlandez și să-l numească pe Marius Șumudică, scrie Golazo.ro.

„Voi vorbi când va fi momentul potrivit. Am fost tratați (n.r. – întreg staff-ul său) foarte prost de anumite persoane în mass-media. Știți despre cine vorbesc. A fost incredibil de neprofesionist”, a spus tehnicianul, potrivit sportpesurse.ro, citat de Golazo.ro.

Întrebat despre posibilitatea de a prelua banca tehnică a Scoției, antrenorul nord-irlandez a transmis că nu crede că este persoana potrivită pentru acest post.

„Nu, asta este pentru un scoțian. Eu, personal, cred că selecționerul Scoției ar trebui să fie scoțian”, a spus acesta.

Mai multe, pe Golazo.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro