Sari direct la conținut

Nations League: Serbia vs Elveţia – Duel pentru evitarea retrogradării

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Serbia – Elveţia, meci contând pentru Grupa 4 a Ligii A din Liga Naţiunilor, este programat, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, pe Gradski Stadion Dubocica din Leskovac, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3 şi Prima Sport 3.

Serbia (un punct) şi Elveţia (zero puncte) se întâlnesc într-o partidă a ultimei şanse de a rămâne în cursa pentru unul din primele două locuri, care asigură acecsul în sferturile de finală ale Nations League, într-o grupă din care mai fac parte Danemarca (şase puncte) şi Spania (patru puncte).

Serbia a început cum nu se poate mai prost actuala ediţie din Liga Naţiunilor, cu doar un punct acumulat după cele două meciuri din luna septembrie, 0-0 acasă cu Spania şi 0-2 în deplasare cu Danemarca.

La Euro 2024, reprezentativa antrenată tot de DraganStojkovica fost eliminată încă din faza grupelor, după 0-1 cu Anglia, 1-1 cu Slovenia şi 0-0 cu Danemarca, nereuşind, astfel, accesul în fazele eliminatorii ale turneului final din Germania.

Atenţie, Serbia a marcat un singur gol în ultimele cinci partide oficiale, cel din meciul cu Slovenia, scor 1-1, de la Euro 2024!

Elveţia a debutat în competiţie cu două eşecuri în luna septembrie, scor 0-2 în deplasare cu Danemarca, golurile fiind încasate în minutele 82 şi 90+2, când avea deja doi oameni eliminaţi, şi 1-4 acasă cu Spania.

Reprezentativa lui Murat Yakin a ajuns la Euro 2024 până în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Anglia, 1-1 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 3-5 după executarea loviturilor de departajare (a terminat pe locul 2 în Grupa A, 3-1 cu Ungaria, 1-1 cu Scoţiaşi 1-1 cu Germania, iar în optimile de finală a eliminat-o pe Italia, scor 2-0).

De menţionat că înfrângerile cu Danemarca şi Spania au venit după nouă partide fără eşec pentru Elveţia, care nu mai pierduse din toamna lui 2023, de la 0-1 cu România pe Arena Naţională!

Cele două echipe naţionale s-au mai întâlnit de doar două ori până acum, de fiecare dată la un Campionat Mondial, în faza grupelor, iar Elveţia s-a impus de fiecare dată cu Serbia, 2-1 în 2018 şi 3-2 în 2022.

Superbet oferă cota 1,51 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Serbia – Elveţia.

Serbia vs Elveția X2
Cotă 1.51

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro