Sari direct la conținut

Încă o femeie îl acuză pe Puff Daddy de abuz sexual / Când ar fi avut loc faptele

HotNews.ro
Puff Daddy și Cassie Ventura în 2017, Foto: AT1 / Backgrid UK / Profimedia
Puff Daddy și Cassie Ventura în 2017, Foto: AT1 / Backgrid UK / Profimedia

Rapperul american Sean Combs, cunoscut sub numele de scenă „Puff Daddy”, este dat în judecată de o a doua femeie, aceasta susținând că a fost drogată şi agresată sexual de interpret în 1991, relatează Reuters și BBC, potrivit News.ro.

Femeia afirmă în plângerea consultată de BBC că agresiunea a avut loc în timpul unei întâlniri cu rapperul.

Combs a ajuns weekendul trecut la o înţelegere într-un alt proces în care a fost acuzat de agresiune sexuală, deschis de cântăreaţa R&B Casandra „Cassie” Ventura, fostă iubită a acestuia. Ea a susţinut că producătorul a violat-o şi a bătut-o timp de peste 10 ani, începând de când ea avea 19 ani şi el 37.

Un reprezentant al rapperului a numit noile acuzaţii „inventate şi necredibile”. „Este pur şi simplu o încercare de a obţine bani şi nimic mai mult”, a declarat, joi, pentru BBC, purtătorul de cuvânt al lui Combs.

Reclamanta de acum, Joi Dickerson-Neal, afirmă că îl cunoştea pe Combs – care folosește numele de scenă „Puff Daddy” şi „P Diddy” – prin intermediul unor cunoştinţe. Ea a apărut, de asemenea, într-unul dintre videoclipurile sale.

Potrivit plângerii, ea a acceptat „fără tragere de inimă” pe 3 ianuarie 1991 să se întâlnească cu Combs la un restaurant din Harlem unde lucra şi el a „insistat să îi ţină companie în timp ce participa la mai multe evenimente din oraş”.

Femeia spune că Puff Daddy a filmat agresiunea sexuală

Ea afirmă că în acel timp a fost drogată de rapper, „rezultatul fiind că era într-o stare fizică în care nu putea sta în picioare sau merge singură”. Ulterior, el a dus-o cu maşina în locul în care stătea el, unde a agresat-o sexual, potrivit plângerii.

Ea afirmă că ulterior a aflat că el a filmat în secret totul şi a arătat imaginile mai multor persoane. Documentele din dosar arată că, după presupusa agresiune, viaţa ei a intrat în „vrie” – ea s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală şi în scurt timp a renunţat la facultate.

Acţiunea în justiţie a venit cu câteva ore înainte ca Decretul supravieţuitorilor adulţi din New York, care permite presupuselor victime ale infracţiunilor sexuale să acţioneze în instanţă după ce a intervenit prescripţia, să expire vineri.

„Clienta noastră nu a putut să scape de impactul continuu al răului pe care Combs i l-a provocat în urmă cu mulţi ani”, a afirmat Jonathan Goldhirsch, unul dintre avocaţii reclamantei. „Prin Decretul supravieţuitorilor adulţi, se poate adresa justiţiei pentru a căuta, într-un final, dreptatea”, a arătat el.

Un reprezentant al lui Combs a afirmat:

„Acest proces de ultimă oră este un exemplu de cum o lege bine intenţionată poate fi întoarsă cu fundul în sus. Povestea veche de 32 de ani a lui Dickerson este inventată şi nu este credibilă”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro