Sari direct la conținut

Netflix anulează serialul „1899” după doar un sezon. „Uneori lucrurile nu decurg aşa cum plănuieşti”

HotNews.ro
Netflix, Foto: Bekir Ugur / Dreamstime
Netflix, Foto: Bekir Ugur / Dreamstime

Serialul „1899″ nu va avea un al doilea sezon la Netflix, au anunțat creatorii seriei Baran bo Odar și Jantje Freise printr-o declaraţie distribuită pe Instagram, scrie Variety.

„Cu părere de rău trebuie să vă spunem că „1899” nu va fi reînnoit”, a scris Odar. „Ne-ar fi plăcut să încheiem această călătorie incredibilă cu un al doilea şi al treilea sezon, aşa cum am făcut cu „Dark”. Dar uneori lucrurile nu decurg aşa cum plănuieşti. Asta e viaţa”, a spus el.

„Ştim că acest lucru va dezamăgi milioane de fani. Dar vrem să vă mulţumim din suflet că aţi făcut parte din această aventură minunată”, continuă declaraţia.

„1899″, care a urmărit un grup de imigranţi la bordul unei nave care se confruntă cu o serie de evenimente misterioase, a fost lansat pe platformă în 17 noiembrie 2022. Având origini europene diverse, pasagerii sunt uniţi de speranţele şi visurile legate de viitorul care îi aşteaptă în noul secol, într-o altă ţară.

Dar călătoria lor ia o turnură neaşteptată atunci când descoperă o altă navă cu emigranţi plutind în derivă, la bordul căreia vor găsi ceva care le va transforma călătoria spre pământul făgăduinţei într-un adevărat coşmar.

În prima sa săptămână de disponibilitate, producţia internaţională a ajuns în top 10 al Netflix la No. Slot 2, doar în spatele sezonului 5 „The Crown”.

În patru zile, „1899″ a adunat aproximativ 79,27 milioane de ore de vizionare.

Serialul este creat de Baran bo Odar şi Jantje Friese, care au imaginat şi „Dark”. (sursă news.ro)(Sursă foto articol Dreamstime)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro