Sari direct la conținut

Neuronul in Campanie: Becali: "Fac valize de bani pentru ca sunt destept, nu prost ca Ciuvica… Taci din gura, nu vezi ca esti prost?", iar Elena Udrea da cu matura in parcuri

HotNews.ro

Elena Udrea da cu matura in parcuri. Elena Udrea a trecut de la mop la matura. Ea a facut ieri curatenie in parcul din incinta Colegiului Gh. Airinei. Dornica sa o voteze bucurestenii din Drumul Taberei, blonda de la PD-L a participat la Ziua Verde a Colegiului Airinei, unde si-a demonstrat maiestria in manuirea maturei. ”Am dorit sa particip la aceasta actiune pentru ca tinerii de azi trebuie incurajati sa se implice tot mai mult in actiuni de protejare a mediului. Ei trebuie sa invete ca este important sa traim intr-un mediu curat si sanatos”, a explicat Udrea, fara a preciza daca acelasi spirit civic o va mai indemna, si dupa alegeri, sa dea cu matura si prin alte parcuri bucurestene. (Gardianul)

Becali: “Fac valize de bani pentru ca sunt destept, nu prost ca Ciuvica”. Presedintele PNG-CD, Gigi Becali, prezent intr-o emisiune la postul Realitatea TV, alaturi de Mugur Ciuvica si Monica Tatoiu, si-a anihilat, ca de obicei, partenerii de conversatie, proferand jigniri la adresa lui Ciuvica si aproape fortand-o pe moderatoare sa intrerupa emisiunea. Becali a inceput prin a comenta, in stilu-i bine-cunoscut, criza economica in care se gaseste Romania.

Dupa parerea sa, nu ar fi nicio criza, ci o situatie de panica provocata de politicieni. La contraargumentele aduse de Ciuvica, patronul Stelei a ripostat: „Esti un prost, taci din gura, nu vezi ca esti prost?” Acesta si-a pastrat insa calmul, raspunzand mai departe la intrebari, dar Becali, clocotind, l-a acuzat ca este „trompeta lui Tariceanu”. Raspunsul preopinentului sau a fost ca „e mai bine sa fii trompeta lui Tariceanu decat partenerul de sprit al lui Basescu”. Acesta a fost momentul dezlantuirii liderului PNG: „Eu sunt destept, ba, si fac valize de bani pentru ca sunt destept, nu prost ca Ciuvica”. Increzator in viitorul sau politic, Becali a mai afirmat (tipat) ca partidul sau va obtine 6-7% din numarul de voturi la alegeri si ca, in aceste conditii, se considera „un liant politic”: „Stau si eu la panda cum stau si altii, ca tot ei o sa aiba nevoie de mine”. (Gandul)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro