Sari direct la conținut

Neuronul Stingher: "Antrenorul Stelei ar trebui demis", iar grupurile majoritare din PE o sa se tina dupa CV Tudor si Gigi Becali ca dupa urs, ba vor mai face si o miuta acolo, ca la Steaua

HotNews.ro

„Am observat in asezarea echipei Steaua de astazi asezarea echipei nationale de la Campionatul European. Acum, dupa esecul lor, glumind putin, cred ca antrenorul Stelei ar trebui schimbat”, a spus Gheorghe Chivorchian. (ProSport)

„Pe vremuri, cavalerii apareau in vietile domnitelor pe cal… si tot pe cal plecau la razboi, iar ele asteptau la castel brodandu-le o rubasca… In zilele noastre, el a aparut acum opt ani, la mare, pe un ATV, pret de o clipa… Acum cateva luni, a revenit pe un Mustang cu care da roata castelului, scapandu-l, din cand in cand, in santuri… Castelana l-a urmarit cu drag si amuzament, dar stiind in sinea ei ca, daca va mai derapa cu Mustangul in viitor, il va trata la ceas de seara cu o portie de cianura” – Anna Lesko (Click)

Vadim afirma despre grupurile majoritare din PE: „O sa se tina dupa mine si dupa Gigi Becali ca dupa urs, ba mai facem si o miuta acolo, ca la Steaua”. (Gandul)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro