Sari direct la conținut

Neuronul Stingher: Elena Udrea are di tati; Miron Mitrea exerseaza sfasierea jugularei; Meseria care nu este bratara de aur

HotNews.ro

Elena Udrea (Ministrul turismului): „Avem litoralul Marii Negre, aaaa, avem Delta Dunarii, apele, raurile din interior, avem munti. Putem face turism cultural si religios, pentru ca avem manastirile din nordul Moldovei, avem manastirile de lemn din Maramures”. (Gandul)

Miron Mitrea: „Nu-l mai las, ba. Mi-am bagat coltii in gatul lui, pana nu-i rup beregata nu ma las! Nu-s probleme. Sunt cu coltii in beregata lui si nu-i dau drumul! Nu-i dau drumul! Mie imi pare rau ca l-am bagat pe Dan Voiculescu in treaba asta. Eu chiar n-am nicio treaba cu asta. Dar cu Geoana am. Cu Geoana am. Cu Geoana am probleme. Mi-am bagat dintii in beregata si nu-i mai scot. Asta e!… Esti baiat destept, ma cunosti… hehehe… Numai lu’ ala i-am rupt beregata, nu-l las… Hrebenciuc controla acolo… La urmatoarea sedinta mai atac o data, mai atac o data, si mai atac o data, pana ii rup. Ca n-au nimica, nu mai au niciun sprijin. Ca ieri (joi la sedinta CEx al PSD, unde s-au votat ministrii social-democrati – n.r.) i-am facut. Tu ai inteles ce s-a intamplat. Tu esti baiat destept. Ieri a fost 4-0 pentru mine. I-am spart. Si pe Vanghelie, si pe toti. Am ramas eu singur, dar mi-am adus trupa din tara, ai vazut. Mi-am adus cavaleria. Au venit baietii mei seriosi, ce dracu’… Da, iti povestesc eu… Pup-o pe nasa! Mai vorbim. Pa, pa!“. (Evenimentul Zilei)

Ion Iliescu: „Teodor Maries este un mercenar de meserie, care nu se stie ce profesie are”. (Libertatea)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro