Sari direct la conținut

Nicki Minaj a fost arestată pe un aeroport din Olanda, fiind suspectată de posesie de droguri uşoare. „Acesta este Amsterdam, unde iarba este legală”

HotNews.ro
Nicki Minaj, la Gala Met 2024, în New York City, SUA., Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Nicki Minaj, la Gala Met 2024, în New York City, SUA., Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cunoscuta cântăreață americană Nicki Minaj a fost arestată pe un aeroport din Olanda, cu câteva ore înainte de a susţine un concert la show-ul „Co-op Live” din Manchester, relatează sâmbătă Sky News.

Ea a fost reţinută pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, fiind suspectată de posesie de droguri uşoare.

Minaj a postat o serie de mesaje pe site-ul de socializare X, inclusiv un mesaj în care a scris „au spus că au găsit iarbă”.

Artista a mai afirmat că „mi-au luat bagajele fără consimţământ” şi că „încearcă să mă ţină departe de MANCHESTER”, potrivit News.ro.

Într-un alt mesaj, ea a scris: „Acesta este Amsterdam, apropo, unde iarba este legală”.

De asemenea, vedeta a filmat ceea ce părea a fi un funcţionar de la aeroport care îi cerea să îi fie verificate bagajele.

Ulterior, Niki Minaj a scris: „Este un zbor de 45 de minute până la o oră. Aşa că probabil că încearcă să tragă de timp de aproximativ 4 ore”.

Iar apoi a adăugat: „Acum mi-au spus că trebuie să merg undeva la 5 minute pentru a da o declaraţie despre securitatea mea, la secţia de poliţie”.

Întrebat despre Minaj, Robert van Kapel, un purtător de cuvânt al Royal Netherlands Marechaussee, a declarat pentru NBC News că „Putem confirma că am arestat o femeie americană în vârstă de 41 de ani pe aeroportul Schiphol din cauza posesiei de droguri uşoare”.

Nu este clar dacă spectacolul lui Minaj la „Co-op Live” a fost afectat de incidentul de pe aoroportul din Amterdam.

O postare a organizatorilor a precizat la scurt timp după ora locală 17.15: „Vă rugăm să reţineţi că uşile de intrare generală şi premium pentru spectacolul din această seară al lui Nicki Minaj se vor deschide acum la ora 19:00”.

Arena „Co-op Live” din Manchester – cel mai mare loc de divertisment acoperit din Marea Britanie – a fost în sfârşit deschisă la începutul acestei luni, după ce a fost afectată de o serie de probleme.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro