Sari direct la conținut

Nicusor Dan: Guvernul, in intelepciunea sa, a suprapus judecarea contestatiilor la Primaria Capitalei cu Pastele. In rest, sunt la dispozitia instantelor

HotNews.ro
Nicusor Dan: Guvernul, in intelepciunea sa, a suprapus judecarea 
contestatiilor la Primaria Capitalei cu Pastele. In rest, sunt la 
dispozitia instantelor

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a renuntat la planurile de Paste pentru ca asteapta solutionarea contestatiilor impotriva candidaturii sale, el criticand Guvernul care a stabilit un calendar al procesului electoral in asa fel incat judecarea contestatiilor se suprapune cu Pastele.

„Aveam de gand sa ma duc la Fagaras, la parintii mei si la bunica (in noaptea de Inviere – n.r.), dar din pacate, prin intelepciunea Guvernului, s-au suprapus cele trei zile (Vinerea Mare, sambata si Pastele – n.r.) cu perioada de contestatii a candidaturilor. Au fost doua contestatii la Tribunal impotriva candidaturii mele. Una s-a judecat ieri (in Vinerea Mare – n.r.) si s-a pronuntat azi (sambata – n.r.) si este posibil ca pentru aceasta sa se faca un apel astazi (sambata – n.r.) si sa se judece maine (in ziua de Pasti – n.r.)”, a precizat candidatul USB pentru Mediafax.

Nicusor Dan a spus ca va merge la slujba de Inviere la o biserica din cartier si, in rest, va fi la dispozitia instantelor.

„Sunt obligat sa raman in Bucuresti si atunci o sa ma duc la o biserica din cartier si atat. In rest, sunt la dispozitia instantelor”, a afirmat Nicusor Dan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro