Sari direct la conținut

O condamnă pe Halep, dar o apără pe Sharapova. O jucătoare de tenis din România discută cazurile de dopaj: „Asta nu înseamnă că ești curat”

HotNews.ro
O condamnă pe Halep, dar o apără pe Sharapova. O jucătoare de tenis din România discută cazurile de dopaj: „Asta nu înseamnă că ești curat”

Andreea Prisăcariu (#444 WTA) a vorbit despre cazurile de dopaj în tenis, despre recentul „caz Sinner”, dar și despre „cazul Halep” și „cazul Sharapova”, scrie site-ul nostru de sport, GOLAZO.ro. Prisăcariu a explicat într-un podcast ce a deranjat-o la Sinner și Halep.

Întrebată despre felul în care au fost tratate «cazul Halep» și «cazul Sinner», jucătoarea de tenis de 24 de ani a ținut să amintească de Maria Sharapova: „Ea lua acel medicament de foarte mult timp și era permis și au greșit ea și echipa ei de doctori să nu verifice din nou, pentru noul an. De aceea a fost «dopată»”, a spus tenismena.

Legat de cazurile mai recente, ale lui Sinner și Halep, Prisăcariu a spus: „Nu mă interesează ce greșeală a fost, cine a fost fizioterapeutul. Au fost steroizi? Au fost! Kyrgios a spus același lucru, chiar sunt de acord cu el, susțin tot ce a spus”.

Ea a continuat: „Shapovalov și-a spus și el punctul de vedere, a spus că sunt jucători care au fost tratați diferit. Asta nu înseamnă că nu toți au greșit. Au greșit toți cu o chestie. Și Simona. Adică, OK, s-a scăzut sentința, dar tot a fost o sentință. Asta nu înseamnă că ești curat”, a spus Prisăcariu în cadrul podcastului „Business Philosophy”.

INTERVIURILE HotNews.ro