Sari direct la conținut

O tânără din Focşani a născut pe stradă după ce șoferul unui taxi ar fi refuzat să o transporte la spital

HotNews.ro
Bebelus, Foto: Salvati Copiii
Bebelus, Foto: Salvati Copiii

​O femeie în vârstă de 33 de ani din Focşani a născut pe stradă, în noaptea de duminică spre luni, o fetiță sănătoasă. Există informaţii, neconfirmate încă de tânăra mamă, potrivit cărora femeia ar fi încercat să ia un taxi pentru a o transporta la spital, însă şoferul ar fi refuzat-o, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Focşani, femeia de 33 de ani este la a treia naştere. Atât ea cât şi fetiţa ei, care s-a născut pe stradă, înainte de sosirea ambulanţei, sunt stabile, dar vor mai rămâne câteva zile internate în spital.

Femeia a născut, în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din municipiul Focşani. Din primele informaţii, ea ar fi coborât din casă însoţită de două rude, în aşteptarea ambulanţei pe care o solicitase, dar a născut foarte repede, înainte ca salvarea să ajungă. Focşăneanca a născut pe spaţiul verde, în apropierea unei staţii de taxiuri.

Există zvonuri conform cărora femeia ar fi rugat un şofer de taxi să o ducă la spital, însă ar fi fost refuzată.

Când medicii de la Serviciul de Ambulanță Vrancea au ajuns la adresa menţionată în apelul la 112, femeia născuse deja o fetiţă. Medicii au tăiat cordonul ombilical și au preluat cele două paciente, transportându-le la Spitalul Judeţean Focşani.

Potrivit medicilor din această unitate medicală, atât mama, cât şi fetiţa sa, care cântăreşte 2,7 kilograme, sunt bine, dar vor mai rămâne câteva zile internate în spital.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro