Sari direct la conținut

Opt lucruri enervante care se intampla intr-un birou

HotNews.ro

Iti petreci foarte multe ore pe zi intr-un birou si este aproape imposibil sa nu te enerveze unele obiceiuri ale colegilor sau, din contra, tu sa fii cel/a enervant/a. Intotdeauna s-a stiut ca persoana care vorbeste cel mai mult si cel mai tare este cea mai enervanta din birou, dar exista mult mai multe obiceiuri stresante. In continuare o sa afli o parte din acestea.

Gandeste-te ca te duci la birou si vrei sa iei o mica gustare la bucatarie. Cum te vei simti cand vei vedea ca bucataria pare mai degraba un depozit plin de vase murdare, cani si alte resturi? Sincer? Nu cred ca prea bine. Gandeste-te si tu la acest lucru cand lasi, la randul tau, vase murdare in bucataria de la birou.

Nu este extrem de enervant atunci cand ai foarte mult de lucru sau nu te simti bine si deodata auzi o melodie extrem de zgomotoasa? Noi credem ca da si vinovat este colegul de birou care crede ca o melodie, pe care el o place, trebuie sa placa si celorlati. Acelasi lucru il poti face si tu involuntar uneori.

Se apropie sedinta, te pregatesti, faci planuri, rapoarte si cand vine clipa cea mare incepi sa prezinti, numai ca realizezi ca seful tau este preocupat de cu totul altceva. Cum ai reactiona daca ai afla ca in acest timp seful tau joaca Solitaire pe PDA? Nu prea bine, nu? La fel ar reactiona si angajatii tai daca ai face la fel.

Nu iti forta colegii sa poarte masca de gaze pe fata atunci cand tu iei masa. Adica nu aduce in birou mancare care poate deranja cu mirosul sau, nici tie nu ti-ar face placere sa lucrezi intr-un astfel de mediu.

Pune telefonul pe silence! Daca iti este frica ca nu il auzi, tine-l in buzunar, pus pe vibratii, sau cel putin da-l la volum minim. Colegii tai nu sunt obligati sa asculte de fiecare data soneria telefonului sau sa alerge dupa tine prin birouri atunci cand suna si nu il ai cu tine.

Daca ai foarte multe de discutat cu anumiti colegi, cauta un loc mai retras, adica nu te aseza langa biroul unui coleg. Este posibil ca pe acesta sa nu il intereseze ce ai facut tu aseara sau cum a decurs intalnirea ta mult asteptata.

Unul dintre cele mai enervante obiceiuri este acela de a imprumuta diferite obiecte. Poti imprumuta lucrurile colegilor, dar nu uita sa le inapoiezi.

sursa: forbes.com

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro