Sari direct la conținut

[P] 5 sfaturi despre cum să cumperi perechea perfectă de blugi pentru bărbați

Smile Media
Cum să cumperi perechea perfectă de blugi pentru bărbați, Foto: freepik.com
Cum să cumperi perechea perfectă de blugi pentru bărbați, Foto: freepik.com

Blugii nu se demodează niciodată, însă modelele se schimbă de la an la an, la fel și modul în care îi introduci în vestimentație. Pe de o parte, aceasta poate să nu fie o veste bună, dacă cele mai recente modele și stiluri nu se potrivesc gustului tău personal sau tipului tău de corp. Pe de altă parte, este o veste grozavă pentru că înseamnă că poți încerca o selecție cu totul nouă de blugi.

Încearcă modele noi

Sunt șanse să fi găsit doar câteva perechi de blugi bărbați care crezi că se potrivesc bine corpului tău – așa că vei continua să cumperi aceeași marcă, dimensiune și stil an de an. Ei bine, este timpul să ieși din zona ta de confort și să încerci câteva mărci și stiluri noi pentru o schimbare. În magazinul online MODIVO vei găsi diferite modele de blugi dintre care să alegi.

Cumpără modele potrivite pentru forma corpului tău

Oricât de mult ai vrea să încerci un anumit stil pentru că asta arată grozav pentru alții, mai bine rămâi la blugi care te avantajează. Nu există multe stiluri de blugi care să arate grozav pentru fiecare corp, în orice situație. Deși s-ar putea să-ți placă blugii skinny, dacă ai acum câteva kilograme în plus, acest model de blugi nu e potrivit. Alege blugi pe care îi poți purta atât cu niște sneakers bărbați sau cu pantofi din piele.

Nu îți lua blugi ieftini, doar pentru că sunt ieftini

Denimul ieftin se observă și rareori arată bine pe orice tip de corp. Mărcile de top acordă mult mai multă atenție formei corpului unui bărbat. Așadar, este mai probabil să găsești blugi care se potrivesc foarte bine și să reziste mult timp atunci când cumperi mărci mai bune. Unele mărci, precum Diesel și Replay, au, de asemenea, mai multe șanse să încerce stiluri îndrăznețe.

Probează blugii înainte de a-i cumpăra

Mulți bărbați cred că pot cumpăra haine fără a le încerca mai întâi. Gresit! Pur și simplu nu poți prezice cum va arăta o pereche de blugi și cum se va potrivi, așa că trebuie să te uiți în oglindă înainte de a cumpăra. Nu există două mărci care folosesc exact aceleași măsurători atunci când produc blugi. Dacă încerci o anumită mărime la o marcă de blugi, sunt șanse ca aceeași mărime să nu se potrivească la fel de la o altă marcă de blugi. După ce găsești blugii care îți plac și care ți se potrivesc bine, atunci te poți simți confortabil cumpărând viitoarele perechi online. La fel cum poți verifica și sneakersi la modă – pe care îi vom alege sezonul acesta? Urmărește ofertele pe MODIVO.

Găsește-ți o marcă preferată și învață totul despre ea

Unii bărbați cred că blugii Diesel se potrivesc mai bine decât orice altă marcă. Au o gamă mai largă de mărimi decât majoritatea mărcilor de blugi și, de asemenea, tind să se potrivească mai bine pentru picioare mai lungi decât majoritatea. Alți bărbați preferă blugii Levi’s. Totul este o chestiune de gust personal, dar important este să petreci ceva timp pentru a cunoaște mărcile ca să știi cine creează pentru tipul tău de corp și stilul tău. Odată ce găsești marca ta preferată, nu vei mai pierde timpul cu blugi care nu ți se vor potrivi.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro