Sari direct la conținut

[P] ASUS BR1100C: conceput pentru învățare neîntreruptă

Smile Media
ASUS BR1100C: conceput pentru învățare neîntreruptă, Foto: Asus
ASUS BR1100C: conceput pentru învățare neîntreruptă, Foto: Asus

Învățământului la distanță necesită un laptop robust, pregătit pentru orice situație. ASUS BR1100C este proiectat fix pentru aceste situații, fiind construit la standarde de nivel militar, dotat cu multiple protecții și tehnologii de conectare rapidă, fără întreruperi și o baterie care ține o zi întreagă de învățare. Totodată, designul modular al lui ASUS BRC1100C îl face ușor de întreținut și gata de învățare în orice moment.

Design robust, gata mereu de acțiune

Școala poate fi un mediu foarte dur, motiv pentru care inginerii ASUS l-au proiectat pe BR1100C pentru a rezista standardelor armatei americane MIL-STD-810H, care garantează funcționarea chiar și dacă laptopul este scăpat de la 120 centimetri înălțime, adică înălțimea unui birou normal. Aceste căderi sunt, totuși, destul de improbabile, ținând cont de mânerul de siguranță de cauciuc care ușurează prinderea, reducând riscul căderilor și al alunecărilor în timpul transportului.

Balamalele și porturile au fost testate pentru a rezista la peste 30.000 de cicluri de închidere și deschidere și peste 5.000 de cicluri de inserare/extracție. Capacul ecranului, un punct sensibil la multe laptopuri, este capabil, în cazul laptopului BR1100C, să reziste fără să se deterioreze la 28 kilograme de forță.

Tastatura a fost proiectată pentru a rezista la scurgeri de până la 330 cmc de lichid, fără a avea de suferit. Stropirile minore sunt, astfel, drenate fără efort, iar micile accidente nu strică ziua elevului.

Întreținere ușoară pentru învățare fără pauze

Timpii de nefuncționare înseamnă pauze nedorite de la învățare. Din acest motiv, ASUS a conceput modelul BR1100C cât mai modular, pentru o înlocuire ușoară a componentelor principale. Tastatura, bateria, modulul termic și porturile I/O pot fi înlocuite în doar câteva minute folosind instrumente simple. În plus, capacul din partea de jos a laptopului este dotat cu șuruburi anti-cădere care împiedică în mod inteligent pierderea acestor piese în timpul reparațiilor.

Implicit, ASUS BR1100C vine cu un modul de stocare eMMC de 128 GB integrat, dar acest spațiu poate fi extins ulterior de către utilizator cu până la 1 TB prin intermediul unui slot suplimentar M.2.

Și pentru că suprafața unui laptop adăpostește mii de bacterii, suprafețele de contact ale lui BR1100C, adică tastatura, touchpadul și suportul pentru palme, sunt acoperite cu un tratament antibacterian ASUS Antibacterial Guard cu o eficiență recunoscută la nivel internațional de standardul ISO 22196, care inhibă dezvoltarea a 99% din baterii într-o perioadă de timp de 24 de ore. Acest strat este rezistent la substanțe de curățare pe bază de alcool și apă hipocloră, permițând deci curățarea foarte ușoară.

Conferințe și studii la distanță fără întreruperi și diversiuni

ASUS BR1100C este gândit pentru a oferi experiențe excepționale de studiu la distanță, un scenariu care implică multe ore de videoconferințe în fiecare zi. Pentru acest scenariu de utilizare laptopul este dotat cu cele mai noi tehnologii de anulare a zgomotului de fond, asistate de un AI cu învățare automată pentru a izola vocea vorbitorilor de fundal.

Camera web este și ea dotată cu 3DNR (3D noise-reduction), o tehnologie care elimină 94% din fluctuațiile derivate din iluminarea slabă, reușind să îmbunătățească calitate imaginii fără a compromite detaliile și gradul de expunere. Pentru momentele în care nu este necesară, camera video poate fi dezactivată complet cu ajutorul scutului fizic. Sunetul captat de microfon poate fi și el dezactivat rapid cu ajutorul tastei dedicate, pentru a menține toate conversațiile private.

Tot pentru a îmbunătăți calitatea conferințelor, ASUS BR1100C este dotat cu un modul WiFi 6 rapid și cu o conexiune de backup 4G LTE, o combinație care asigură viteze ultrarapide și în același timp stabile în timpul orelor de curs online.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro