Sari direct la conținut

[P] Cele mai bune espressoare cu cafea Nescafe Dolce Gusto

Smile Media
Nescafe Dolce Gusto, Foto: eMAG
Nescafe Dolce Gusto, Foto: eMAG

Espressoarele Nescafe Dolce Gusto sunt unele dintre cele mai populare aparate cu capsule de pe piață. Clienții lor apreciază accesibilitatea și disponibilitatea capsulelor, precum și prețul avantajos al mașinilor. Nescafe este, de asemenea, una dintre cele mai importante mărci de cafea la nivel mondial, astfel că gustul rezultat nu poate fi altfel decât bun.

De asemenea, aparatele Nescafe Dolce Gusto sunt faimoase pentru stilul rotunjit, unele dintre cele mai noi modele având un aspect care nu seamănă deloc cu cel al unor espressoare. Dacă ți s-a pus pata pe o mașină Nescafe Dolce Gusto, dar te întrebi care este cea ideală pentru nevoile și stilul tău de viață, am ales cele mai bune trei aparate disponibile și le-am detaliat pentru a te ajuta.

1. De’Longhi Jovia

Capacitate: 0,8L

Putere: 1500W

Control: manual Cel mai ieftin model din gama Nescafe Dolce Gusto, dar acest lucru nu înseamnă că este mai puțin eficient.

Prețul nu este singurul motiv pentru care DeLonghi Jovia este una dintre cele mai populare mașini de cafea. Designul său unic și interfața simplu de utilizat înseamnă că a face o ceașcă de cafea nu a fost niciodată mai ușor, mai elegant sau mai rapid.

Dispozitivul o are setări manuale, dar acest lucru poate însemna mai puțină bătaie de cap. Nu există setări de ajustat, trebuie doar să oprești debitul cu ajutorul manetei manuale când a curs suficientă apă. Acest lucru poate însemna un control mai ușor pentru unii și mai greu pentru alții, totul depinde de preferințele tale.

Dispozitivul de siguranță face utilizarea aparatului mult mai sigură. Apa nu va curge dacă nu este introdusă o capsulă, deci există șanse reduse de a ajunge apă peste tot prin bucătărie. Zațul rămâne în capsulă și după utilizare, astfel că vei putea curăța ușor aparatul, iar tava de scurgere este detașabilă pentru o curățare ușoară.

Poate fi utilizat doar cu capsulele oficiale Nescafe Dolce Gusto, dar există atât de multe opțiuni disponibile pe scară largă că acest lucru nu ar trebui să fie problematic.

Disponibil în roșu, alb și negru, cu un design frumos pentru orice bucătărie, dacă acest lucru este important pentru tine. Pentru o cafea cu gust excelent în mai puțin de 30 de secunde, nu poți găsi un aparat mai bun la acest preț.

Motiv să îl cumperi:

• Încălzire termobloc pentru băuturi mai calde

• Ace incluse pentru duza de curățare

Motiv să nu îl cumperi:

• Funcționare manuală

2. Krups Oblo

Capacitate: 0,8L

Putere: 1000W

Control: manual

Nu ești fanul faimosului design rotund al mașinilor Nescafe Dolce Gusto și preferi ceva ceva mai „alungit”?

Numele acestei mașini este aparent inspirat de forma sa. Este delicat, deci perfect pentru oricine este limitat de spațiu sau care dorește să-l așeze pe un perete, mai degrabă pe blatul de bucătărie.

Rezervorul de apă nu este foarte mare din cauza aspectului de economisire a spațiului, dar este suficient pentru a face în jur de două pahare mari de cafea fără reumplere și aproximativ opt espresso.

La fel ca în cazul majorității celorlalte modele din gamă, vine în negru, alb și roșu, deci perfect, indiferent dacă vrei ceva subtil sau ceva care iese în evidență.

Controlul manual este excelent pentru oricine se bucură de cafeaua un pic personalizată din punct de vedere al lungimii sau puterii. De aasemenea, întrucât ceașca / paharul se află aproape în interiorul mașinii, ceștile extra largi nu se potrivesc confortabil.

Dar are totuși un preț excelent și te scapă de dificultatea de a prepara convențional cafeaua.

Motiv să îl cumperi:

• Design slimline

• Toarnă cafeaua rapid

Motiv să nu îl cumperi:

• Rezervorul de apă se reumple greu

• Fără oprire automată

3. Nescafe Dolce Gusto Majesto Professional

Capacitate: 1.8L

Putere: 1500W

Control: manual

Un minunat aparat modern și avansat de cafea din punct de vedere tehnologic, care în ciuda acestui aspect nu este prea complicat de utilizat.

A fost conceput special pentru birouri, unde vor fi multe persoane care își doresc diferite tipuri de cafea. Poți face peste 30 de tipuri de cafea și o altă selecție de alte băuturi calde și reci.

Totuși, aceasta nu înseamnă că nu este potrivit și pentru casa ta. Poate ai mai multe persoane care vor folosi mașina și cărora le plac diferite băuturi dimineața sau poate chiar ție îți place să ai la dispoziție o alegere la fel de mare precum oferă Starbucks, doar că prin simpla apăsare a unui buton.

Nu este vorba doar despre alegerea vastă a băuturilor, care îl face ideal pentru petreceri mai mari. De asemenea, rezervorul de apă de 1,8 L nu va avea nevoie de umplere prea des, iar o opțiune de mod eco va opri mașina după o perioadă de 30 de minute de activitate. Trebuie să o conectezi la Wi-Fi, astfel încât să poată fi actualizată periodic, dar acesta este singurul lucru de care trebuie să ții cont cu adevărat.

Motiv să îl cumperi:

• Proiectare

• Interfața cu ecran tactil folosește drag and drop

Motiv să nu îl cumperi:

• Nicio opțiune de a stoca băuturi proprii personalizate dacă îți place un anumit fel.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro