Sari direct la conținut

[P] Croația – Italia, finala pentru optimi în Grupa B. Albania contra istoriei în meciul cu Spania

[P] Croația – Italia, finala pentru optimi în Grupa B. Albania contra istoriei în meciul cu Spania
EURO 2024 Foto: Betano

Cu Spania deja calificată în optimile de finală după primele două meciuri, etapa finală din Grupa B a Campionatului European propune un duel de zile mari între Croația, ultima clasată, și Italia, deținătoarea titlului mondial. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builderpot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 24 iunie, am ales cele două meciuri programate în Grupa B la EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

Croația – Italia (22:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Șansă dublă – 1X (cota 1.62)
Croația șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.60)

Albania – Spania (22:00)

Rezultat final – Spania (cota 1.47)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.80)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.78)

Cotă totală de peste 17

Croația a început în genunchi această ediție de EURO, fiind învinsă cu 3-0 de Spania. A urmat remiza obținută cu emoții în fața Albaniei și astfel fosta finalistă a Cupei Mondiale nu are decât varianta victoriei în duelul cu Italia din ultima etapă.

Deținătoarea titlului european a câștigat meciul cu Albania, după ce a primit cel mai rapid gol din istoria Campionatului European, după care s-a înclinat în fața Spaniei din cauza unui autogol.

Cu trei puncte în clasament, Italia își permite chiar și un egal în perspectiva calificării în optimi, în timp ce pentru croați contează doar victoria.

Italia a învins o singură dată Croația în nouă meciuri, pierzând de trei ori. Victoria Italiei a fost obținută în anul 1942, fără prea mare importanță pentru fotbalul din prezent. Ultimele trei meciuri directe s-au încheiat cu același rezultat, 1-1, inclusiv singurul duel de la Campionatul European, la ediția din 2012.

Calificată deja în optimi, Spania va folosi cu siguranță mai multe rezerve în meciul cu Albania, echipă obligată să câștige pentru a avea vreo șansă la calificare.

Spania s-a impus în toate cele opt meciuri contra Albaniei de până acum, cu un golaveraj de invidiat (31-3). Ultimul meci direct, un amical în 2022, a fost câștigat de iberici cu 2-1 grație unui gol marcat de Dani Olmo în minutul 90.

Albania a deschis scorul de fiecare dată în cele două meciuri disputate la acest EURO, contra Italiei și Croației, un pariu de luat în calcul la meciul cu Spania fiind și acesta, că Albania va marca prima.

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Croația – Italia și Albania – Spania de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 17.95, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 897,75 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor de la EURO 2024 în această perioadă, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.