Sari direct la conținut

[P] Cum să îmbunătățești rezultatele mașinii de spălat vase cu produse fabricate acasă

Smile Media
Mașini de spălat vase de la eMAG, Foto: eMAG
Mașini de spălat vase de la eMAG, Foto: eMAG

Farfuriile dvs. nu sunt atât de strălucitoare pe cât v-ați dori după ce le-ați spălat în mașina de spălat vase? Cu această metodă de clătire „home made” naturală și ieftină, rezultatul este garantat.

Dacă vă spălați vasele în mod corespunzător, acestea nu numai că vor fi super curate și dezinfectate, dar vor fi și perfect strălucitoare. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca rezultatul să fie dezamăgitor la finalul spălării. Le-ați scos vreodată din mașina de spălat vase și le-ați găsit totuși pline de pete? Există mai multe motive pentru acest lucru, cum ar fi temperatura incorectă, prea mult detergent sau prea mult calcar în apă.

Există pe piață o serie de produse concepute pentru a face ca vasele să strălucească după spălarea în mașina de spălat vase, dar există și o serie de remedii naturale care vă pot ajuta să obțineți un rezultat uimitor și eficient. Prepararea acasă a propriului balsam de clătire cu ingrediente naturale nu va dăuna sănătății dumneavoastră sau mediului, iar rezultatul final vă va surprinde.

Pe lângă faptul că este foarte ușor de preparat, este și mai ieftin decât multe produse din comerț, așa că dacă îl faci acasă în mod natural vei economisi și tu bani. Vrei să știi cum să faci un lichid excelent de clătire pentru mașina de spălat vase?

Cauti o mașina de spălat vase vezi ofertele de pe Emag.

Îți explicăm cum să prepari acasă un lichid de clătire natural pentru mașina de spălat vase:

Pentru a face acasă un lichid de clătire eficient pentru mașina de spălat vase, ai nevoie doar de câteva ingrediente simple. În cel mai scurt timp și fără nici o dificultate, vei obține cu siguranță un produs excelent care te va lăsa plăcut surprins datorită eficienței sale.

Iată de ce ai nevoie:

  • 1 litru de apă distilată
  • 150 g de acid citric
  • 5 picături de ulei esențial

Procedura:

Acidul citric are proprietăți de curățare incredibile, motiv pentru care mulți oameni îl folosesc adesea pentru curățenia casnică. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să torni apă distilată într-un castron mare, apoi să adaugi acidul citric și să amesteci bine pentru ca acesta să se dizolve perfect. Apoi, adaugă picăturile de ulei esențial pentru a parfuma vasele, alegând parfumul dorit.

Acum, ajutorul de clătire eficient și economic pentru mașina de spălat vase este gata de utilizare. Toarnă-l într-o sticlă cu pulverizator și pulverizează-l direct pe vase înainte de a începe să le speli. De asemenea, îl poți turna direct în tava de clătire.

Când termini de spălat vasele, vei observa imediat că acestea sunt nu numai super curate și parfumate, ci și strălucitoare. După ce vei încerca acest produs natural uimitor, nu vei mai putea să te lipsești de el. Pe lângă lustruire, îl poți folosi și pentru a curăța mașina de spălat vase. Cum? Doar pulverizează-l pe pereții mașinii de spălat vase și începe o spălare și chiar și cele mai încăpățânate pete vor dispărea!

Și, dacă tot am vorbit despre trucuri „home made”, făcute în casă, trebuie spus că, dacă nu este curățată în mod regulat, mașina de spălat vase poate începe să miroasă sau să lase vase murdare după ciclul de spălare, ceea ce este foarte normal pentru mașinile de spălat vase care au deja o vârstă de câțiva ani.

Good Housekeeping recomandă îndepărtarea zilnică a reziduurilor de mâncare din mașina de spălat vase, curățarea manuală a interiorului mașinii de spălat vase și lustruirea exteriorului. În acest fel, putem prelungi durata de viață a aparatului.

În plus, ei ne arată și cum să curățăm interiorul mașinii de spălat vase, cu această metodă simplă și practică. Ia aminte:

– Primul pas în această metodă de curățare este golirea mașinii de spălat vase de toate vasele și tacâmurile. Apoi, toarnă o ceașcă de oțet într-un castron și pune-l în centrul raftului superior al mașinii de spălat vase.

– Execută un ciclu complet la cald cu oțetul în el. Oțetul va ajuta la dizolvarea murdăriei alimentare și a resturilor de săpun.

– După ciclul cu oțet, presară o ceașcă de bicarbonat de sodiu pe fundul mașinii de spălat vase și rulează încă un ciclu scurt.

– După ce ciclul se termină, mașina ta de spălat vase va fi curată și proaspătă, iar vasele tale îți vor mulțumi pentru asta.

Cu acești patru pași simpli, care necesită doar produse de curățare foarte ușor de procurat (dacă nu le ai acasă, așa cum ar fi normal), mașina de spălat vase va trăi mai mult, va funcționa mai bine și rezultatele vor fi de o calitate mult mai bună, fără mirosuri sau reziduuri alimentare.

De asemenea, experții ne recomandă să urmăm acești pași o dată pe lună, cât să nu dăm timp aparatului să adune cantități mari de deșeuri și mirosuri neplăcute.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro