Sari direct la conținut

[P] Huawei P Smart 2021 va fi disponibil la vânzare în România începând cu data de 9 octombrie la un preț special. Cu ce aplicații populare îți poți personaliza noul smartphone?

Smile Media
Huawei P smart 2021, Foto: Huawei
Huawei P smart 2021, Foto: Huawei

Huawei a lansat un nou telefon pe piața din România, Huawei P Smart 2021, fiind disponibil la vânzare începând cu data de 9 octombrie. Având un preț recomandat de 1.299 lei, se anunță a fi un best buy. Smartphone-ul este special conceput pentru a răspunde diverselor cerințe ale tinerilor consumatori, fiind un mix reușit între design modern și tehnologii de ultimă oră. Echipat cu un ecran Full HD de 6.67 inci, noul telefon Huawei oferă o experiență de vizionare captivantă, fără margini.

Mică introducere a noului P Smart 2021

HUAWEI P smart 2021 asigură calitatea unui vârf de gamă, garantează o durată de viață excelentă a bateriei, precum și o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să îl surprindă așa cum se cuvine.

Fanii jocurilor mobile se vor bucura, cu siguranță, de funcțiile noului smartphone HUAWEI și de design-ul elegant. HUAWEI P smart 2021 oferă o experiență de vizionare captivantă, atât în cazul jocurilor, cât și în cazul videoclipurilor, datorită ecranului generos de 6.67 inci Full HD și rezoluției de 2400 x 1080. Ecranul smartphone-ului asigură o filtrare eficientă a luminii albastre cu ajutorul TÜV Rheinland – modul certificat Eye Comfort pentru protejarea vederii.

De asemenea, pentru a le permite utilizatorilor să deblocheze telefonul într-un mod mai rapid și mai sigur, butonul de alimentare cu amprentă este poziționat lateral.

Cadou cu ocazia lansării în România

Primii 1.000 de consumatori înscriși aici, până pe data de 8 octombrie, vor beneficia de avantaje importante disponibile la oferta exclusivă de lansare a smartphone-ului: atât o reducere de 200 lei, cât și un HUAWEI WATCH FIT cadou.

Tom Tom GO Navigation și Bolt disponibile în AppGallery

HUAWEI P smart 2021 vine cu magazinul HUAWEI AppGallery preinstalat. În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBRD și George România.

TomTom Go Navigation și Bolt sunt doar două dintre aplicațiile utile disponibile în magazinul virtual, alături de care utilizatorii se pot bucura de experiențe plăcute de călătorie.

Pe de o parte, aplicația TomTom GO Navigation vine în întâmpinarea acestora cu noua funcție TomTom de căutare și rutare online, facilitând căutarea unei destinații și a celei mai bune rute, precum și cu TomTom Traffic, un serviciu de informații în timp real privind traficul. În același timp, Bolt este o aplicație care oferă o călătorie rapidă și accesibilă. Este necesară simpla atingere a ecranului telefonului pentru a solicita o mașină, utilizatorii aplicației fiind apoi preluați de către un șofer din apropiere

Un concurs și pentru utilizatorii Huawei

Nici cei care au deja dispozitive Huawei nu au fost uitați. Ediția de toamnă a campaniei Festival of Apps are loc în această perioadă și le oferă utilizatorilor premii importante în momentul în care își personalizează dispozitivele cu aplicații din magazinul virtual. Concursul se încheie pe data de 18 octombrie, astfel că, dacă nu ai reușit să te înscrii până acum, încă mai ai timp să o faci.

Ce premii poți câștiga? Fie unul dintre cele trei dispozitive de top din portofoliul companiei, printre care se numără HUAWEI P40 Pro, HUAWEI FreeBuds 3i și HUAWEI Band 4, fie unul dintre premiile digitale oferite de parteneri importanți ai HUAWEI AppGallery: Jerry’s Pizza, Bolt, Tidal și Tinder.

Mai multe informații despre campanie,aici.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro