Sari direct la conținut

[P] Idei de cadouri pentru Crăciun. Arată-ți aprecierea printr-un coș cadou de la Finestore.ro

Smile Media
Idei de cadouri , Foto: FineStore.ro
Idei de cadouri , Foto: FineStore.ro

Sărbătorile de iarnă sunt sinonime cu bucuria de a dărui și de a primi cadouri, iar alegerea darului perfect nu trebuie să se transforme într-o bătaie de cap. Chiar dacă mulți oameni și-au desfășurat activitatea de acasă în 2020, din cauza pandemiei, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la obiceiul de a oferi cadouri celor cu care lucrăm și pe care îi apreciem. Iar FineStore.ro este locul unde găsiți cadourile perfecte pentru orice ocazie.

2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, mai ales pe plan profesional. Tocmai de aceea este cu atât mai important să ne arătăm aprecierea față de cei care ne-au fost alături pe parcursul lui, fie că vorbim despre familie, prieteni, colegi de serviciu, colaboratori sau șefi. Un cadou inspirat este cea mai bună modalitate de a mulțumi cuiva, cu atât mai mult cu cât se apropie Crăciunul.

Un coș cadou potrivit pentru fiecare

Fie că vorbim despre un cadou de Secret Santa, de firme care oferă angajaților cadouri în perioada Sărbătorilor sau care trimit mici atenții clienților sau furnizorilor cu care lucrează, FineStore.ro este locul ideal de unde să vă faceți aprovizionarea.

Mii de produse de la brand-uri consacrate, printre care Vertigo, Dictador, San Martino sau Mozart, la prețuri mai bune decât în magazine vă așteaptă pe site. Peste 100 de coșuri cadou, cu produse de calitate, combinate ingenios și elegant sunt gata să fie livrate către voi sau către cei cărora vreți să le faceți o surpriză.

Comenzile plasate pe site ajung la destinatie în una-două zile lucrătoare, iar dacă nota de plată depășește 199 de lei livrarea este gratuită. În plus, pentru comenzile care conțin mai multe coșuri cadou, puteți alege ca acestea să fie livrate la adrese multiple. Dacă sunteți reprezentantul unei firme și vreți să oferiți câte un coș cadou fiecărui angajat, trebuie doar să luați legătura pe e-mail cu cei de la FineStore.ro, iar ei se vor ocupa ca pachetele să fie livrate la adresele vizate.

Un gest frumos face cât 1.000 de cuvinte

Nu este nevoie să cheltuiți o avere pentru a face o surpriza cuiva. Prețurile pentru coșurile cadou de pe FineStore.ro pornesc de la câteva zeci de lei și pot depăși 2.000 de lei, dacă va doriți să oferiți un cadou cu adevărat deosebit și bugetul vă permite.

De la coșurile clasice de Crăciun, cu sticlă de vin și cozonac și până la pachete cu băuturi fine, selecție de delicatese și diverse accesorii, precum ceasuri, portofele sau instrumente de scris – toate așteaptă să fie oferite cuiva care să se bucure de ele. Spor la cumpărături!​

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro