Sari direct la conținut

[P] Restaurant Carmello, unul din cele mai noi proiecte gastronomice lansate în București

Smile Media
Restaurant Carmello, Foto: Carmello
Restaurant Carmello, Foto: Carmello

Situat în apropiere de Piața Victoriei, mai exact pe Blvd. Ion Mihalache, nr. 16 (locația fostei Osteria Gioia a Patriziei Paglieri), Carmello este un restaurant cu specific italian, cu propuneri absolut interesante de mâncare și desert, cu muzică bună și ambient prielnic pentru iesit cu prietenii sau familia.

Cu gândul la un loc în care să te simți special și să îți dorești să revii, investitorul proiectelor de la malul mării, din Olimp (CasaDeMare, HaciendaDeMare și CasaBlanca) a adus pe finalul anului 2021 un nume nou pe harta restaurantelor din București.

Ușor de accesat, modern, foarte spațios, aerisit, cu un decor aparte, având ca element central oglinzile, Carmello dispune de aproximativ 80 locuri la interior (pentru petreceri corporate numărul poate depăși 100 de persoane) și de 40 locuri pe terasă. Este genul de locație ce poate da o notă specială fiecărui eveniment din viața voastră,fie că e vorba de o petrecere aniversară sau o petrecere de firmă, o nuntă, aniversarea copilului (meniul este ofertant și pentru această categorie de vârstă), un botez sau chiar un banchet chic la final de liceu.

Structura, dar mai ales gustul preparatelor din meniu, poartă amprenta coordonatorului din punct de vedere gastronomic al proiectului, Chef Eduard Lise. Eduard se inspiră din bucătăria italienească, cu influențe mediteraneene și vine cu o abordare interesantă a meniului, care pe lângă paste delicioase, pizza, risotto și preparate cu fructe de mare, propune și feluri de mâncare ușor mai pretențioase: piept de rață cu sos marsala și cartofi gratinați, bavetă de vițel în sos de vin la cuptor, vânătă gratinată sau pui în crustă de roșii.

La fel de apetisant este și meniul de desert care propune printre altele Tiramisu, Cannoli cu cremă de vanilie și ciocolată sau Afogatto, pentru cei care caută plăcerea absolută rezultată din combinația gustului de cafea și înghețată.

Toate, însoțite, bineînțeles de cocktailuri celebre și o selecție de vinuri ce se potrivesc senzațional cu preparatele servite.

Carmello este deschis zilnic între 12:00 și 22:00, iar rezervări se pot face la: 0724.501.452.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro