Sari direct la conținut

(P) Romania, prezenta la Conferinta Internationala a Utilizatorilor Esri cu proiectul Romania Community Base Map

HotNews.ro

(P) Peste 13000 de profesionisti GIS (Sisteme Informatice Geografice) de pe tot globul participa in perioada 11-15 iulie la Conferinta Internationala a Utilizatorilor Esri ce se desfasoara in San Diego, California (urmariti aici de unde a calatorit fiecare participant). Acest eveniment reprezinta un prilej unic de a descoperi in cadrul sesiunilor de prezentari ultimile noutati Esri privind lansarea noi versiuni software ArcGIS 10.1 (Desktop GIS, Server GIS, Mobile GIS), dar si de a descoperi resursele ArcGIS Online puse la dispozitie de Esri in propriul Cloud GIS. In cadrul sesiunilor de prezentari “Benefits of Community Maps Program” si „Analysis and Modeling in Ground Water and Sensitive Habitats” sunt inscrise si prezentari sustinute de catre participanti din Romania.

Esri Romania va prezenta in cadrul sesiunii de prezentari “Benefits of Community Maps Program” proiectul Romania Community Base Map, proiect prin care Esri Romania va furniza utilizatorilor GIS Esri din tara noastra servicii de harta topografica incepand cu scara 1:500.000 pana scara 1:2.000. In acest moment Esri Romania furnizeaza utilizatorilor sai serviciile de harta topografica pentru scarile cuprinse intre 1:1:25.000 si 1:500.000, servicii ce pot fi accesate la adresele web www.gisportal.ro/romania si www.arcgis.com/home

Sesiunea de deschidere va avea avea loc incepand cu ora 18:30, ora Romaniei.

Aflati mai multe detalii despre acest eveniment accesand www.esri.com/events/user-conference/index.html

Despre Esri: Environmental Systems Research Institute, Inc. (Esri), cu sediul in Redlands, California, SUA, este liderul mondial in domeniul GIS, oferind utilizatorilor solutii GIS Desktop, Server, Mobile si Cloud. Infiintata in 1969 Esri are in prezent peste 4.000 de salariati in Statele Unite si o retea de 80 de distribuitori in intreaga lume, printre care si Esri Romania. Esri este un motor al dezvoltarii GIS si un promotor al tehlogiilor “Open GIS”. Esri este membru principal al OGC, participand activ in comietetele de specialitate ale ISO, fiind de asemenea implicata direct in implementarea directivei INSPIRE a Uniunii Europene.

Despre Esri Romania: Esri Romania a fost fondata in anul 1999 ca o companie privata fiind membru al Grupului de Companii Worldwide Esri, ce promoveaza in Romania politica si produsele Esri. Esri Romania este implicata activ in proiecte de implementare a directivei INSPIRE in Romania.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro