Sari direct la conținut

[P] Topul celor mai ieftine televizoare

Smile Media

​​Chiar dacă Black Friday a trecut, încă poți găsi televizoare ieftine pe aproape orice site, dacă știi cum să cauți. Am făcut mai jos o selecție, în funcție de preferințele cumpărătorilor și opiniile publicate de aceștia în urma folosirii produselor.

Când ne-am gândit la televizoare ieftine, am estimat un buget de circa 1.000 de lei, plus/minus 300 de lei. Am căutat totuși televizoare moderne, care folosesc tehnologia LEG, lansate acum maxim 4 ani, dar care încă sunt îndrăgite de utilizatori.

Așadar, în lista de mai jos vei găsi câteva opțiuni foarte accesibile, de la mărci precum Samsung, Sony, LG sau TCL.

TELEVIZOARE IEFTINETelevizor LED LG, 80 cm, 32LK500BPLA, HD

Aproape cel mai ieftin televizor la momentul redactării articolului (circa 750 lei) este și cel mai bine cotat, cu o notă de 4,92 din 12 review-uri.

Ce au spus utilizatorii

Pro: calitatea imaginii este foarte bună, sunetul la fel, raport excelent preț/calitate, montare ușoară, funcționează fără modem, setări ușor de efectuat.

Contra: s-ar putea îmbunătăți design-ul.

TELEVIZOARE IEFTINETelevizor LED Samsung, 80 cm, 32M4002, HD

Un televizor cotat de utilizatori la 4,36, din 171 de review-uri, vine la un preț sub 1.000 de lei (circa 900 de lei).

Ce au spus utilizatorii

Pro: sunetul foarte bun, tare, imagine foarte bună, este foarte ușor (4 kg), tranziția între posturi se face rapid, meniu intuitiv si unghi bun de vizionare.

Contra: USB plasat înghesuit între cele 2 HDMI-uri, pe partea de redare conținut media player de pe USB are ceva probleme (puține formate recunoscute), doar 2 ieșiri HDMI, nu are VGA, nu are mufă jack pe partea audio, culori șterse, sistemul de fixare este fragil.

TELEVIZOARE IEFTINETelevizor LED Smart Sony, 80 cm, 32WE610, HD

Cu nota 4,67 din 58 de review-uri, acest televizor se situează în topul preferințelor utilizatorilor, însă acesta este cel mai scump produs din acest top: circa 1.300 de lei, la momentul redactării acestui articol.

Ce au spus utilizatorii

Pro: calitatea imaginii este asemănătoare unui full HD, sunetul excelent, calitate a materialelor, design frumos, multe aplicații Smart, frecvență mare a benzii de programe, se conectează și funcționează foarte bine pe Youtube, telecomanda are butoane rapide către Youtube și Netflix, Deține slot pentru card CI+, două porturi USB + HDMI, un port LAN, o ieșire audio minijack, o intrare SCART și o intrare pentru semnal, pot fi înregistrate emisiuni TV, însă doar cu un stick USB sau HDD extern conectat pe care să se salveze.

Contra: probleme la detectarea HDD formatate în ntfs, nu se conectează la HBO GO, schimbarea canalelor cu delay de până la 4 secunde.

TELEVIZOARE IEFTINETelevizor LED Samsung, 59 cm, LT24D391EW, Full HD

Cu o medie de 4,69 din 129 de review-uri, acest televizor este în topul televizoarelor sub 1.000 de lei preferate de utilizatori.

Ce au spus utilizatorii

Pro: calitatea imaginii este imaculată, culorile excelente, unghiurile de vizualizare sunt mai mult decât în regulă, media-player încorporat, arată spectaculos ca design, finisajul fiind excelent, filmele, videoclipurile și concertele rulează perfect, fără nici urmă de „lag”, sunetul e amplu și consistent, grafică de lecturare a fișierelor audio, poate fi folosit pe post de monitor pentru PC.

Contra: se mișcă greoi la jocuri, nu poate fi schimbat numărul canalelor, nu are mufă RJ45, lipsă Wi-Fi.

TELEVIZOARE IEFTINETelevizor LED Samsung, 61 cm, 24H4003, HD

Cu o notă de 4,51 din 39 de review-uri, cel mai ieftin televizor, de 725 lei, vine tot de la Samsung.

Ce au spus utilizatorii

Pro: imagine și sunet de calitate, culori foarte vii, consum mic de energie electrică, răspunde rapid la comenzi, conectare la PC prin HDMI, player multimedia.

Contra: timp de răspuns foarte mare, semnal foarte slab, meniu încâlcit, telecomandă foarte incomodă, cablul alimentare TV este prea scurt.

Alte opțiuni de televizoare ieftine de luat în considerare sunt:

Televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U, HD

Televizor TCL 32″, tehnologie Smart tv, led

Televizor LED LG, 80 cm, 32LJ500U, HD

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro