Sari direct la conținut

Pals will be Pals

HotNews.ro

Daca te afli prin centrul Bucurestiului si vrei sa bei la pret acceptabil, sa mananci scump si sa respiri aer de canalizare, combinat cu ceva miros de cersetoare nespalata, ei bine, poti alege Pals. Macar chelnerita e dragut de blonda.



La Pals se ajunge foarte usor. Totul e sa intri pe Lipscani, pentru ca, la un moment, sa faci stanga pe Smardan. Ori, daca te afli in zona Unirii si te indrepti spre Str. Victoriei, pe langa Splai, poti face dreapta pentru a intra pe Selari. Aici vei inainta 100 de metri, iar in dreptul clubului „Suburbia” vei face stanga pentru a da tot de Smardan. Caci Pals se afla pe aceasta strada, la nr. 21.

Numele este destul de greu de vazut, caci sta ascuns in spatele unor umbrelute. Pals: restaurant cafe-bar. Daca e vreme buna, puteti sta la mesele de afara. Una dintre ele se afla chiar deasupra unei guri de canalizare. Ei bine, nu vine de acolo nici un miros fetid. Totusi, daca aveti ghinionul de a o prinde la „serviciu”, are grija sa puta o cersetoare batrana, care n-are nici tinere de minte, de vreme ce intinde mana catre acelasi om de doua ori in decurs de cateva minute. Sau asta face, probabil, parte din joc, o zice ca are Alzheimer.

Preturile bauturilor sunt acceptabile. O bere “baubila” poti gasi de la 7 lei in sus. De la 7 lei in jos mai gasesti cateva sortimente pe care le-ar aprecia doar Dorel si alte personaje bautoare de bere la bidon. Si, cand ziceam de preturi acceptabile pentru bere, faceam comparatie cu mancarea, despre care nu putem vorbi in aceiasi termeni. Caci o Pizza Romana, adica 700 de grame de aluat nu tocmai reusit, cu niste carne pe deasupra, inseamna 21 de lei. Sosul e, desigur, separat si costa alti 2 lei. Face insa toti banii, cel putin cel iute, caci este unul dintre cele mai picante sosuri pe care le-am intalnit vreodata. Ati putea comanda doar sosul, deci, si vedeti voi pe urma pe ce-l turnati.

Servirea nu e tocmai buna, caci o chelnerita buna ar sti ca 99% dintre mancatorii de pizza vor ketchup sau sos. Si ar mai sti ca un client care nu cere asa ceva e foarte probabil sa fi uitat. Prin urmare, o chelnerita trebuie sa-l intrebe pe client daca vrea si ketchup/sos, avand grija, desigur, sa nu fie insinuanta. Ce-i drept, tipa e blonda si sufletista, deci ar trebui s-o iertam pentru nestiinta. Degeaba, totusi, caci nu stie nici sa zambeasca.

Atmosfera: poluata, daca are cersetoarea zi de lucru, nota 7 din 10.

Servire: berea vine in 2 minute, pizza vine in 10 minute, sosul nu vine deloc, nota 6 din 10.

Preturi: maricele, du-te cu prietena numai de la a zecea intalnire in sus, cand se presupune ca plateste ea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro