Sari direct la conținut

Paznic casapit cu un satar chinezesc

Libertatea

Angajatii restaurantului bucurestean Wu Xing, situat pe Calea Grivitei, la numarul 186, au avut parte, ieri dimineata, de imagini socante, de cosmar. in holul localului, tot improscat cu sange, zacea mort, cu capul zdrobit de loviturile incasate, paznicul de noapte Aurel Vlioncu. Au fost furate 50 de milioane de lei, bani ce urmau sa fie folositi pentru aprovizionare.

Cei doi baieti care au ajuns primii la serviciu nu si-au imaginat grozavia care avea sa li se infatiseze inaintea ochilor nici atunci cand nea Aurel, asa cum ii spuneau ei paznicului de noapte, nu a era in post. Dupa primii pasi facuti in holul restaurantului cu livrare la domiciliu, cei doi au inlemnit ingroziti. Colegul lor zacea mort, intr-o balta de sange.

Capul ii fusese zdrobit, iar corpul, cazut pe ciment cu fata in jos, ii era taiat in mai multe locuri, probabil cu un satar chinezesc. Ultima persoana care l-a vazut in viata pe Aurel Vlioncu este chiar patronul restaurantului Wu Xing, cel care a plecat de la sediul firmei in jurul orei 1.15. in urma lui, nea Aurel a inchis usa si s-a instalat in post: pe scaunul din fata televizorului.

Ce s-a intamplat pe timpul noptii in restaurant nu se mai stie. Cert este ca asasinul sau asasinii l-au convins intr-un fel pe barbat sa le deschida, pentru ca nici una dintre cele doua usi ale localului nu a fost fortata. Apoi, impreuna cu cel care avea sa ii ia viata, nea Aurel a traversat biroul de la parter si a ajuns aproape de bucatarie.

Aici este locul in care criminalul l-a atacat din spate. Lovit in cap cu un satar care nu a mai fost gasit, barbatul s-a intors catre agresor incercand sa se apere. A urmat o scurta lupta, surda si inegala, in care nea Aurel a incasat alte lovituri puternice care i-au crapat capul si i-au crestat adanc trupul. Cand a fost gasit cadavrul, in jurul orei 8.

00, ochiurile aragazului din bucatarie erau aprinse, lucru care il face pe patronul restaurantului cu specific chinezesc sa creada ca omul a fost ucis spre dimineata. „Avea un obicei. Cand era frig afara dadea drumul la aragaz sa se mai incalzeasca. Asta se intampla pe la ora sase sau sapte. Deci la ora aia traia”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro