Sari direct la conținut

Pearl Jam anulează mai multe concerte din Europa din cauza problemelor de sănătate din cadrul trupei

HotNews.ro
Pearl Jam anulează mai multe concerte din Europa din cauza problemelor de sănătate din cadrul trupei
Trupa Pearl Jam în concert, FOTO: Chris Tuite-imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Trupa rock Pearl Jam a anulat mai multe concerte din turneul european din cauza problemelor de sănătate persistente din cadrul trupei trupei, relatează BBC, citată de News.ro.

Muzicienii americani au anulat deja un spectacol pe care urmau să îl susţină la Tottenham Hotspur Stadium din Londra în weekend. Acum au anulat, de asemenea, două date la Waldbühne din Berlin la 2 şi 3 iulie.

„În ciuda eforturilor tuturor, trupa nu şi-a revenit complet”, a declarat trupa într-o declaraţie distribuită pe reţelele de socializare, fără să ofere detalii privind natura problemelor de sănătate.

Următorul lor concert este programat pentru 6 iulie, la Barcelona.

Trupa şi-a exprimat dezamăgirea şi a subliniat că „ne dăm seama de impactul acestei decizii”.

Mesajul Pearl Jam pentru fanii afectați de anularea concertelor

„Suntem conştienţi că atât de mulţi oameni îşi petrec timpul, banii şi energia emoţională pentru a obţine bilete şi apoi pentru a veni să vadă trupa, şi este sfâşietor să fim nevoiţi să vă dezamăgim”, au mai transmis membrii Pearl Jam. 

„Vă rugăm să aveţi încredere că nu luăm niciodată aceste decizii uşor şi încercăm să facem tot posibilul pentru a apărea pentru voi toţi. Ne dorim ca o reprogramare să fi fost posibilă pentru această etapă a turneului şi sperăm să revenim în curând. Biletele vor fi rambursate la punctul de cumpărare. Vă mulţumim pentru înţelegerea şi sprijinul dumneavoastră continuu. Înseamnă foarte mult”, au conchis aceștia. 

La un spectacol anterior din cadrul turneului, vocalistul trupei, Eddie Vedder, a făcut aluzie la o boală după ce a bătut palma cu fanii la spectacolul lor din Dublin, cu câteva zile înainte.

Pearl Jam se află în prezent în turneu de promovare a celui mai recent album al lor, „Dark Matter”, venit la 4 ani după „Gigaton”. Albumul respectiv a fost lansat online de trupă din cauza pandemiei de COVID-19.

După datele de concert din Germania şi Spania, trupa va lua o scurtă pauză înainte de a lansa partea americană a turneului la 26 august.

INTERVIURILE HotNews.ro