Sari direct la conținut

Pentru al nouălea an, EY România câștigă premiul pentru cea mai bună firmă în domeniul prețurilor de transfer din România

EY România
EY România câștigă premiul pentru cea mai bună firmă în domeniul prețurilor de transfer din România, Foto: EY România
EY România câștigă premiul pentru cea mai bună firmă în domeniul prețurilor de transfer din România, Foto: EY România

EY România a devenit, pentru a noua oară, Transfer Pricing Firm of the Year în România. Premiul a fost acordat de International Tax Review (ITR) – una dintre cele mai cunoscute reviste dedicate strategiilor fiscale internaționale. EY România a mai primit această distincție în 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Prestigiosul eveniment ITR European Tax Awards 2022, care s-a desfășurat la Londra, pe 15 septembrie a premiat excelența și inovația în activitatea de consultanță fiscală din întreaga Europă.

„Suntem onorați de premiul acordat de ITR echipei de prețuri de transfer a EY România. Mulțumesc în primul rând tuturor colegilor mei pentru dedicația și profesionalismul lor, precum şi clienților noștri pentru încrederea acordată. Toți acești ani în care am câștigat premiul ne-au adus experiențe, provocări și rezultate de care eu și echipa de prețuri de transfer din EY România suntem foarte mândri”, a declarat Adrian Rus, liderul diviziei de Prețuri de Transfer din cadrul EY România.

Pentru a desemna câștigătorul, jurnaliștii din cadrul ITR au consultat multiple surse. Astfel, o componentă importantă a analizei a avut în vedere activitatea și implicarea companiilor nominalizate. În același timp, jurnaliștii au vorbit cu numeroși consultanți fiscali și avocați, pentru a avea o perspectivă clară cu privire la activitatea remarcabilă desfășurată de respectivele companii pe parcursul anului fiscal în Europa.

EY30 pentru România

Pentru a marca aniversarea a 30 de ani de activitate continuă în România, s-a lansat programul EY: 30 pentru România, care se va derula pe tot parcursul anului 2022. Vor fi aduse în atenția publică proiecte, personalități și momente care au marcat progresul României în 30 de ani, se vor derula inițiative colaborative de implicare comunitară împreună cu parteneri și colaboratori EY.

ARHIVĂ COMENTARII